google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Readathon Krus + GiveAway
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. april 2018

Readathon Krus + GiveAway


For nogle uger siden, fik jeg den ide, at det kunne være mega cool at få sit eget Readathon Krus. Jeg nævnte det for Anne-Mette og der gik ikke længe, så havde hun lavet et perfekt design. Det er bare sådan noget vi kan. Vi smider ideer op i luften og bum, så var der lige lavet et par personlige Readathon krus. Tror faktisk vi har talt om det før, så bare super fedt at vi denne gang, også kunne nå at få dem lavet, inde Readathon.

Vi var heldige at finde en hjemmeside, som kun tager 34 kr, for at lave krus. Samtidig fik jeg velkomstrabat, så der kunne blive råd til et extra. Et krus vi gerne vil forære til en af jer. Så hvis du også godt kunne tænke dig, sådan et Readathon Krus, så læs videre nedenunder. 


Det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar, til dette indlæg eller til Anne-Mette's Indlæg, hvori du skriver, om du skal deltage i Read-A-Thon d. 28 april og fortælle, hvor mange gange, du har været med. Skriv også gerne, hvad du synes om vores nye personlige Readathon Krus.

Du skal ha en Dansk adresse for at deltage, men ellers kan alle være med. HUSK at skriv dit navn og mail, så vi kan få fat i dig, hvis du er den heldige.

Jeg ville blive rigtig glad, hvis i også har lyst til at dele dette indlæg, så andre også kan se vores fine Readathon Krus. Er bare selv helt tosset med dem.

GiveAway'en slutter kl 23.59 Søndag d 22 april. Vinderen får besked dagen efter og vil også blive offentliggjort på begge blog's. Tak fordi i har lyst til at være med og Held og Lykke til alle.. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Jeg synes det er et helt fantastisk krus i har fået lavet. Er helt vild med designet og ideen bag. Og jeg elsker sjove ting, så ville elske at have sådan et krus i min samling. Håber jeg kunne være heldig :-)

  Jeg skal deltage i readathon den 28. april (og jeg glæder mig), hvilket er tredje gang jeg deltager :-)

  Knus
  Louise Toft Timmermand
  louisettimmermand@live.dk

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er det det fint <3 Jeg elsker det krus og det kunne være så fint til min kop samling.

  Jeg skal være med, og jeg glæder mig til kunne slappe af med nogle gode bøger, og hygge mig på de Sociale medier.

  Og vi to skal så meget være snapbodys som vi plejer <3

  SvarSlet
 3. Åh tænk hvis man kunne købe det. Så fint! ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Hvor er det et fint krus <3

  Jo, jeg tror, at jeg skal deltage. Jeg har kun været med en gang før :-)

  Mange hilsner
  Tine
  tine@rantzau-bech.dk

  SvarSlet
 5. Det er et super flot krus, I har fået lavet <3

  Jeg skal være med, og det er kun min anden gang, men jeg er vild med Readathon og vil gerne være med fremover også :-)

  Kram fra Louise
  Lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
 6. Hvor er I kreative! Flot krus!
  Jeg deltager for første gang, og er temmelig spændt på, hvordan det bliver.

  KH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 7. Jeg skal helt klart deltage igen, omend jeg ikke kan deltage helt til slut, fordi jeg har en aftale søndag. Jeg kan faktisk ikke huske hvor længe jeg har været med. Mener jeg var med for første gang i 2013? Så en del gange efterhånden :)

  Hilsen Sabrina Glud - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 8. jeg ville gerne deltage, men jeg skal til noget med svigerfamilien så det kan ikke lade sig gøre. Jeg elsker kruset, som bibliotekar er det jo nærmest et must have :D

  //Maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Det er virkelig flot designet og en god ide :) Perfekt readathon-tilbehør! Jeg skal være med for tredje gang og glæder mig allerede som et lille barn :)

  Bedste hilsner Simone
  simoneisabelnorgaard@gmail.com

  SvarSlet
 10. Sådan en god ide!
  Jeg var med til forårs og efterårs readathon sidste år og har hygget mig med det. Jeg deltager også i år al den tid jeg nu kampe trods af planer om lørdagen.

  Michala Lykke Nielsen
  muggeo1@hotmail.com
  @ageekykindofbooklover

  SvarSlet