google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forsinket Påskeæg.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. april 2018

Forsinket Påskeæg.


Som jeg nævnte den anden dag, havde jeg helt glemt at spise et Påskeæg i år. Det er nok ikke, den store katastrofe, men når først man får sådan en tanke, så er det jo ikke til at stoppe igen. Så jeg har jagtet påskeæg i går. Noget som åbenbart ikke, var helt let, da det fleste butikker, har pakket det væk. Jeg var dog heldig i Meny. Følte mig så heldig, at jeg også købte et skrabelod, Søren og jeg kunne skrabe sammen, men heldet var desværre sluppet op. Vi vandet ikke en skid. Og i dag ser jeg så, at de i Netto, er igang med at sætte påskeæg frem... på tilbud. Typisk ikk?? :D  

Så er det godt, man også selv har bestilt et par pakker på nettet, så føles det lidt, som om man har vundet alligevel ikk.? Jeg har i dag modtaget nye Nike træningsbukser og min nye LightBox. Glæder mig virkelig til at prøve mine nye træningsbukser i morgen. Har længe ledt efter et par nye, ikke helt let, når man er en Curvy Lady. Man burde jo tro at der var masser af muligheder, når de så gerne vil ha overvægtige til at træne, men nope.

Nå, men ikke mere snak, for jeg vil nyde resten af vores forlænget påskeferie. Krammer <3


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

7 kommentarer:

 1. Man må aldrig gå ned på påskeæg ;-)
  Jeg købte nogle i går på tilbud :-)
  Flot light box, du har købt dig <3
  Lyder spændende med de nye træningsbukser. Hvor købte du dem henne? Jeg synes nemlig også, det er svært at finde træningstøj i store størrelser.
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja påskeæg høre altså til.. :D

   Jeg er også rigtig glad for mig nye Lightbox..

   Træningsbukserne fandt jeg denne gang på Zalando.. Det er nemlig rigtig svært, men jeg var desperat og måtte bare prøve bestille nogen.

   Knus <3

   Slet
  2. Takker for svaret :-)
   Zalando har jeg før handlet ved, og det var en god oplevelse, så det kan være, jeg kigger efter træningsbukser der engang. Tak for tippet <3
   Kram <3

   Slet
 2. Hvor dejligt at du trods alt fik et påskeæg i år alligevel. Jeg håber, der var mere ved dem af chokolade end den af papir :-)

  Jeg er vild med din lightbox - den simpelthen sådan nogle er så flotte! Og hyggeligt. Overvejer kraftigt om jeg skal have fat i en også. Hehe.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og de smagte helt fantastisk.. Så nu kan jeg lidt bedre klare at være tilbage med de sunde vaner.. :D

   Jeg er virkelig også glad for min nye Lightbox.. Jeg sad og kiggede på Ebay, men fordi de er blevet populære, så er prisen steget.. Men Anne-Mette sendte mig så et link til en hjemmeside der hedder: https://www.lisaangel.co.uk/ De er ihverfald en god kvalitet og til en okay pris..

   Knus <3

   Slet
  2. Tak for linket - jeg vil se om ikke jeg kan få sneget sådan ind her hjemme :-)

   Knus<3

   Slet
  3. Kan jeg godt forstå.. Den er også fin.. :D

   Slet