google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sheltertur med Viktor.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. maj 2018

Sheltertur med Viktor.


I forrige uge, ringede min dejlige nevø Viktor og spurgte, om vi ikke snart kunne ha en hygge dag. Det rørte mig virkelig og jeg gik i tænkeboks, synes det skulle være noget særligt. Søren og jeg blev hurtigt enige om at invitere Viktor, med på en lille Shelter tur. Så jeg sendte ham et lille håndskrevet/tegnet brev, hvor der også stod, hvad han skulle ha med osv. Det gik lige som jeg havde håbet, han blev utrolig glad.


Her i weekenden, fra lørdag til søndag, har vi været ved Nakkebølle på sydfyn sammen med Viktor. Selv om han kun er 4 år, bar han selv sin store rygsæk, hele vejen fra bilen og ned til shelteret. Han var straks klar med fiskenettet og sin lille spand, nu skulle der fanges små fisk.

 
Han var lige i sit es og hjalp til med det hele. Hentede brænde og pinde i skoven, fik redt op, pakket ud, lave bål osv. Vi havde også købt en fin plastik schweizerkniv og den var virkelig et hit. Til aften blev det både til snobrød med ostehaps i og grillpølser og til dessert snuppede han lige 3½ pandekage med marmelade. Inden sengetid, digtede Viktor og Onkel en godnat historie selv og så gik han ellers kold og sov næsten 12 timer.


Han havde 3 abe bamser med og da Søren synes, Viktor var lidt længe om at vågne, gemte han de 3 aber oppe i træerne. Da Viktor vågnede sagde Søren så: Dine aber er såå frække, de har holdt fest på taget hele natten og nu kan vi ikke finde dem. Viktor hoppede hurtig ud af soveposen og gik igang med at lede over alt, men kunne ikke finde dem. Jeg siger så, mon ikke de er kravlet op i træerne og så fik han pludselig øje på aberne. Man kunne bare se på ham at han synes det var såå skørt og så måtte de eller igang med at hente aberne ned igen.


Det var en helt fantastisk tur og vi har hygget os såå meget. Jeg elsker at han selv ringede og ville ha en hygge dag. Jeg elsker at jeg kan være noget for mine nevøer og niecer, det er det bedste jeg ved. De er alle sammen guld værd og betyder såå meget, hyggedage er bare de bedste. De giver mig alle sammen så meget livsglæde.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

12 kommentarer:

 1. Hej Jeanette,

  Som mor til Viktor, så kan man jo ikke blive andet end glad af sådan et indlæg og ikke mindst, når Viktor her til morgen, som det første, når han ser mig viser mig hobbykniven og fortæller stolt om turen. Se hvad jeg har fået! Den kan 6 ting! Og jeg har spist pandekager, det kunne gaflen bruges til ;-) Han er pavestolt af turen. Så fortsætter han: Moar Jeg spiste altså så meget og hele 3 og en halv pandekage! Og ved du hvad mor, aberne er skøre! De stikker af og holder abefest om natten.

  I er bare så gode til børn og jeg sender jer en stor tak for at være der for Viktor, når han ringer.

  I har helt sikkert en stor plads i hjertet hos jeres nevøer og niecer! <3

  Tak for at give ham sådan en skøn weekend.

  Kram fra Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. De unger har en kæmpe plads i vores hjerter og betyder mere end jeg kan beskrive. Jeg elsker at han selv ringer og at vi havde sådan en skøn tur. Viktor og Onkel har et helt særlig bånd, de er bare pot og pande.

   Det er os der takker for sådanne nogle skønne unger og fordi vi får lov til at komme helt tæt på engang imellem.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Sikke en dejlig tur I havde <3 Dejlig læsning og smukke fotos - hjertelig tak for at dele <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt fantastisk og er stadig helt høj af oplevelsen. De unger giver såå meget livsglæde.. <3

   Knus <3

   Slet
 3. Årh der er bare ikke noget bedre end at forkæle de der nevøer og niecer🧒🏼👧🏼😍
  Og det er da skønt at han selv ringer og spørger om en shelter tur🏕

  Solskinshilsner fra
  Louise M

  SvarSlet
 4. Hold nu fast hvor lyder det fantastisk!
  Sikker en skøn måde at bruge tid sammen.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt fantastisk og jeg elsker at være sammen med de skønne unger.

   Knus <3

   Slet
 5. Det er så rart at høre, at I havde en dejlig tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig bare en skøn tur..

   Knus <3

   Slet
 6. Det lyder til at have været en rigtig god tur <3
  Dejligt at læse om og smukke fotos :-)
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentar nr 2.. Jeg er lidt bagud og havde først lige set at du havde skrevet at du ikke fik mails med nye kommentarer mere.. Så måtte jeg da lige selv tjekke for min blog var helt ufattelig stille.. ha ha..

   Knus <3

   Slet