google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det er min fødselsdag og jeg føler mig heldig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. august 2018

Det er min fødselsdag og jeg føler mig heldig.


I dag er det min fødselsdag og det har været en helt fantastisk dag. For to dage siden, vidste jeg ikke hvad jeg skulle lave på min fødselsdag, men min bonus søs Henriette, havde luftet ideen, om en hyggedag med hende og mine niece Thea. Vi blev enige om at vi kunne tage en tur i Odense Zoo, så det har vi været i dag.

Thea er 2½ år og hendes livsglæde smitter. Hun er altid klar med smil, krammer og en mysser. Hun har også lært mig at vi er Heldige. Et ord, som jeg aldrig rigtig, har følt mig knyttet til og som pludselig rør mig dybt.

Hun siger: Jeg er heldig. I dag var vi heldige, fordi vi havde en hyggedag, heldig fordi vi er i Odense
Zoo, heldige fordi vi må se giraffer, heldige fordi Moster har Juice, Jordbærtærte og flag med, heldig fordi Mor købte et lille smykkeskrin, heldig fordi Moster købte en lille giraf bamse og heldig, fordi man må få en ostebolle i Lidl.

Jeg er heldig, fordi jeg har dejlige mennesker i mit liv, jeg er totalt overvældet. Jeg er heldig, fordi vi bare har haft en helt fantastisk dag i Zoo. Heldig fordi det bare er væltet ind med søde fødselsdagshilsner. Heldig fordi jeg har fået dejlige gaver. Bare heldig og vanvittig taknemmelig. <3


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Det lyder som rigtig dejlig fødselsdag. Det er slet ikke dårligt med dejlige mennesker i sit liv<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også, helt perfekt. Jeg er så taknemmelig for de mennesker, som er i mit liv, de er guld værd.

   Knus <3

   Slet
 2. Heldig er jeg at læse om alt dit held, for det er skøn læsning <3

  Du ønskes forsinket tillykke med fødselsdagen :-)

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, jeg er heldig at ha så søde følgere her på bloggen, som dig.
   Og 1000 tak sødeste.. <3

   Knus <3

   Slet
  2. Hvor lyder det vare som en dejlig dag - tillykke :) Og hvor har I begge ret. Den lille glæde, den smitter da. Og hvor er vi egentlig heldige med mange ting, som vi bare glemmer at tænke over. Så jeg har været heldig at blive mindet om det af jer begge - så jeg igen kan få øje på hvor mange ting og skønne personer jeg også har i mit liv. Tak for det, det er en dejlig gave. Selvom det vel egentlig var dig der havde fødselsdag :)

   // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

   Slet
  3. 1000 tak for dine søde ord og elsker at du opfatter det som en gave. Jeg deler gerne ud, selv om det er min fødselsdag.. Det var en helt perfekt dag og jeg er stadig fuld at glæde over den dejlige oplevelse..

   Knus <3

   Slet