google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lidt blandet blanke tanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. august 2018

Lidt blandet blanke tanker.


Tænker at det var tid til at være lidt mere personlig. Jeg er ret personlig i alle mine indlæg, men føler alligevel at mine indlæg, har handlet om alt mulig andet. Kan heller ikke huske, hvornår jeg sidst har delt et selfie herinde og det synes jeg egentlig selv, er ret vigtig. Syntes det gør det mere personlig og nærværende, hvis man ellers kan være det online. Jeg har også været lidt stille her på bloggen, men det har jeg det ret godt med faktisk. Ville egentlig bare ha' skrevet et par af de hurtige, men det bliver lige lidt længere tænker jeg.  Nu prøver jeg og så ser vi, hvor det ender.


Vi har haft en helt fantastisk sommerferie, men jeg ved også at det koster ekstra kræfter. Så det kommer nok til at tage et par uger, før jeg helt, er mig selv igen. Jeg har i mange år ,vidst at det er ret normalt for mig, så jeg skal bare gi det lidt tid.

Psyken laver også kruseduller for tiden. Det betyder at angsten er lige under huden, jeg er ekstra sensitiv, død træt og har enormt meget tankemyldre. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det sådan. Jeg prøver acceptere situation, tage en dag af gangen og få det bedste ud af det, men det er svært. Det værste er at de fleste af de ting, som pt påvirker mig, er ting jeg desværre ikke selv, helt føler, jeg kan gøre noget ved. Så må bare vente og se tiden an.

Jeg tæller stadig træningsuger, men hele sommeren, har jeg kun trænet 1 gang om ugen. Jeg har dog været meget aktiv udenfor, så det er helt okay. Lige nu er motivationen ikke ret stor, men det skal nok komme igen. Jeg har pt trænet i 72 uger i træk.

Jeg er så taknemlig, for de mennesker som er i mit liv. Alle er så søde og jeg føler mig så tryg, når jeg er sammen med mennesker, som acceptere mig, som den jeg er. Jeg ved det kan være svært at forstå mine hæklefejl i kysen, men hvis man bare kan acceptere mig, som jeg er, så er vi langt. Jeg forstår ikke altid selv, hvad der sker i mit sind eller i verden omkring mig, men for mig, er accept en stor del af min healing.

Skulle bare ha slappet af i dag og læse en bog, det er tit min intention om mandagen, men det går sjældent sådan. Jeg skulle lige hente en pakke, snakke med udlejeren, handle, rydde lidt op, tale med forsikringsselskabet, afrime vores fryser og bum, så sprang vores elkedel i luften. Jeg har også kun haft den, siden jeg var 16 år, så det er vidst også på tide, med en ny.

Resten af dagen gik bedre. Tog et langt karbad, tog bussen til Odense, for at mødes med Søren og vores nye bil. Køre en lille tur, vise bilen frem til svigerfamilien og en god ven, og sluttede, med en lille tur på Mac Drive.

For at være helt ærlig, så har jeg det ikke særlig godt psykisk for tiden, men jeg prøver virkelig bare, leve videre og tage en dag af gangen. Det vigtige er at holde fast i de gode ting. I weekenden, skal jeg holde fødselsdag på stranden og jeg glæder mig. Kryds lige fingre for solskinsvejr ikk.. Sådan en dag koster også kræfter, men det er altid det hele værd og jeg sætter pris på hver og en som kommer. Glæder mig helt vildt.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Kender godt de der perioder hvor dej hele er noget op ad bakke. Jeg synes kunsten er, at øve sig i at ‘være i’ disse perioder og acceptere, at sådan er det. En svær kunst, som formentlig er en langvarig øvelse.
  Men sejt at du holder fast i din træning💪🏻
  Kærlige tanker og masser af god karma herfra😘
  Kh
  Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, det han om, bare at "være" til og tage en dag af gangen. Acceptere at man er i en mærkelig periode og så skal det hele nok gå.Det har taget mig rigtig mange år at acceptere at sådan er det bare nogen gange for mig. Som om hele mit system går i stå, men øvelse gør mester ikk? :D

   Tak for din besked og god karma..

   Knus Jeanette <3

   Slet
 2. Du må endelig sige til, hvis du trænger til at snakke eller ses søde <3 Kæmpe kram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg rigtig gerne søde, hygge er altid godt.. <3
   Jeg ved bare ikke rigtig lige, hvornår det kan passe.

   Knus <3

   Slet