google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Faith - Lysets Vogtere.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. oktober 2018

Faith - Lysets Vogtere.

(Reklame - Lystets Vogter Orakel kort er en gave fra Bog & Mystik)
I formiddags, imens jeg var ved at lave en story på Fynske Influencers Instagram, fik jeg lyst til at trække et Engle kort til dagen. Jeg gik igang med at blande mine kort og efter få sekunder, hoppede der et kort ud af bunken. Spring kortet, lå der på gulvet og kiggede på mig. Jeg vidste bare at det var dagens kort. Det føltes helt rigtig og da jeg tog det op, vendte det om og så hvilket kort det var, føltes det bare endnu mere rigtig.

Faith - Menneskelighed og Velvilje. 
Bevar roen. Stol på det gode i dig selv og andre. Se lyset i verden.

Udvidet Budskab: Tag det roligt og træk vejret. Du er et guddommeligt kærlighedsvæsen, som har gjort så meget godt i verden. Måske er du midt i en personlig transformationsprocess, hvor du føler, at du ikke kommer nogen vegne, men ærkeenglen Faith, nærmer sig for at guide dig igennem begrænsninger, dit ego eller din frygt har skabt for dig. Måske prøver du regne ud, hvem du kan stole på. Stol først på dig selv. Når du gør det og erkender, at du er skabt af kærlighed, vil du tiltrække dem, der reflekterer denne kærlighed, og kan nyde sande venskaber og kærlige relationer. Vid, at det gode er her for at blive.

Dette kort passer ret godt på, hvor jeg er lige nu. Hvis man er tæt på mig, ved man hvorfor. Jeg er blevet ret vild, med de her kort og jeg er overrasket over, hvor meget godt de gir mig. Jeg ved godt at alle kortene, er positive og at man nok, kan se sig selv i mange af dem, men for mig er det ikke en skidt ting. Det gør mig glad og det hjælper mig, med at holde fast i det positive. De minder mig om, hvor jeg er i mit liv og at jeg skal holde fast i de gode ting.

Hvis du også kunne tænke dig, et sæt Lysets Vogtere Orakel kort, så kan du stadig nå at være med i min GiveAway. Klik Her for at komme direkte over til Konkurrence, jeg trækker en vinder på Onsdag.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar