google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lysets Vogtere Orakel Kort + GiveAway.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. oktober 2018

Lysets Vogtere Orakel Kort + GiveAway.

(Reklame - Lysets Vogter kort er sponsoreret af Bog & Mystik)

Engle kort, Tarot kort, Orakel kort, Indianer kort osv.. Der findes et hav af forskellige åndelig kort, men jeg tror at jeg har fundet mine. Eller måske fandt de faktisk mig?

Jeg har det sidste 1½ års tid, kigget på forskellige åndelige kort, et hav af gange. Jeg synes de er så fascinerende, smukke og elsker den her tanke, med at noget måske kan hjælpe eller guide os. Faktisk tror jeg, det lidt er vores underbevidsthed, som selv er med til at guide os. Vores sind og vores krop, ved ofte godt selv, hvad der skal til. Jeg ved ikke, om jeg tror på at der er en engel eller en vogter, som kan hjælpe os. Men jeg ved at jeg ofte, mærker min veninde Pernille's ånd og føler, hun er ved min side og passer på mig. Om det er rigtig eller forkert, er for mig ret underordnet, for tanken er dejlig.

Bog og Mystik har været så søde at sende disse smukke, Lysets Vogtere Orakel Kort til mig. Jeg har ventet i 1½ uge på at de skulle komme, så posten nåede kun lige at række mig pakke, så blev den flået op. Jeg har faktisk modtaget to sæt kort, det ene er til mig selv og det andet må jeg gi væk til en af jer. Men først skal jeg altså lige vise jer, det aller første kort jeg trak.


Jeg har trukket El Morya og uden at jeg egentlig kender hans budskab til at starte med, føltes det helt rigtig for mig. På kortet står der Oplyst Nærvær - Universet er med dig. Bær en kappe af beskyttelse og kærlighed.

Udvidet budskab: Åndelig beskyttelse er vigtig på dette tidspunkt. Vær sikker på, at du renser din energi, inden du aktiverer beskyttelse. El Morya er her med en hærskare af engle for at hjælpe dig med at forstå, hvor du er nu, fyre op under din guddommelige forbindelse og frigøre dig fra drama, personer, steder og følelser, der ikke længere tjener dig. Husk at inde i dig er der et mægtigt sjælslys. Tillad det at skinne gennem hele dit væsen. Påkald så El Morya og hans engle for at omslutte dig i et lys,der vil holde dig i sikkerhed på alle planer. Vid også, at når du ser frygten i øjnene og ser sandheden, vil det styrke din forbindelse til den universelle livskraft.

Jeg synes faktisk, det kort passer ret godt, til i dag og derfor trak jeg faktisk heller ikke flere. Det føltes bare helt okay. Det var i hvertfald en fin førstegangs oplevelse med mine nye kort.

GIVEAWAY: Kunne du også tænke dig, sådan et fint sæt *Lystes Vogtere Orakel Kort*, så har du chancen nu. Skriv hvordan du evt har det med den åndelige verden og hvorfor du godt kunne tænke dig, disse smukke kort. Hvordan ville du evt selv bruge dem? HUSK at skriv dit navn og din mail, så jeg kan få fat i dig, hvis du skulle være den heldige. Jeg trækker en vinder Onsdag d 24 Oktober.

1000 tak til Bog & Mystik for at sende mig disse smukke kort og for at ville være med til at forkæle en af mine følgere. Glæder mig rigtig meget, til at bruge kortene noget mere og se hvad de kan gi mig. Tjek evt også deres andre engle kort og tarot kort på deres hjemmeside ud eller følg dem på deres Facebook

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

13 kommentarer:

 1. Åh en fin pakke at få! :-)
  Jeg har faktisk selv længe gået og kigget efter nogle kort, men har ikke fundet de rette endnu :D
  Jeg synes selv at det er ret spændene og følger et par facebook sider, hvor de lægger kort op, så det kunne være så lækkert at vinde dem selv! :-)

  Min mail er Jellachristensen@live.dk
  Knus Daniella ❤️

  SvarSlet
 2. Det kunne være fantastisk at vinde sådan et skønt redskab! Jeg interesserer mig meget for den åndelige verden. Jeg har brugt meget tid på den og kontakt dertil. Jeg er generelt et spirituelt menneske :)

  mail: louisej-91@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Arrrg Jeanette hold nu op en lækker giveaway!!
  Hvordan har jeg det med den åndelige verden?
  Jamen som heks og spirituelt sensitiv (kan man kalde det, det?) så vil jeg mene at jeg har det sådan okay, så længe jeg kan holde de negative energier samt ånder væk ^^
  Jeg kunne godt tænke mig kortene da jeg længe har kigget efter et sæt orakel kort, da jeg lige pt. har problemer med mit tarot sæt.
  De skal selvfølgelig bruges som et redskab på min vej imod en lys og forhåbentligt fredfyldt liv c: og er jeg heldig at vinde og at de fungerer med mig så skal der arbejdes endnu mere med min intuition ..

  Sennie@sententia.dk

  SvarSlet
 4. Jeg har det meget ligesom dig. At kort kan være et spejl, som kan sætte spændende tanker igang, og om kortene så bliver trukket af tilfældigheder eller fordi universet vælger dem, det er egentlig ret underordnet for mig. Men jeg kan nemt få følelsen af, at det er meningen at man skulle trække netop dét kort lige nu, og det er jo en ret vild følelse :) Jeg bruger kort til at få nye perspektiver og også i min skrivning som inspiration til handlingstråde og karakterer. Men jeg har ikke det her sæt, så det kunne være spændende at dykke ned i :) Min mail er: simoneisabelnorgaard@gmail.com

  SvarSlet
 5. Sikke en fin præmie. Den ville jeg elske at vinde.

  Jeg er selv en af dem som længe har gået og kigget på forskellige kort, men som bare aldrig har taget mig sammen til at kaste mig helt ud i det.

  Derfor ville dette være den perfekte chance.

  Jeg ville elske at have den liggende fremme, så jeg hver dag kunne trække et kort for dagen, som skulle stå synligt fremme og give mig energi og inspiration til dagen ❤

  Håber jeg bliver den heldige.

  Simone/simsesworld.dk/ simsesworld@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg er aldrig heldig i den her slags, men vil da alligevel prøve lykken ��
  Den åndelige verden er så stor en del af mig. Både med englekort, healing og clairvoyance..

  Et nyt sæt kort kunne være spændende at få i hænderne, men ellers ved jeg jo nu, hvor jeg kan henvende mig, såfremt det andet sæt ikke skal bo hos mig ��

  Navnet er Louise Damm-Jensen
  Mail er lhoebergc@gmail.com

  www.healingwithheart.dk

  SvarSlet
 7. Jeg har altid været fascineret af det åndelige, og den energi, universet omgiver os med. Lige siden jeg købte min første krystal som 11-årig, da jeg fik lov til at skrive om Feng Shui i min OSO-opgave i 10.klasse,og til nu, hvor jeg er ved at lære at læse tarotkort.
  Jeg nyder at kunne se mig selv i forhold til universets energi: hvad kommer, hvorfor sker det her, hvordan kan jeg navigere i det lige nu? Desuden vil jeg gerne kunne hjælpe andre, og håber at kunne læse Tarot og orakelkort for andre mennesker, når jeg er mere kendt med dem.

  Jeg hedder Caroline Stadsbjerg, og min mail er caroline-os@hotmail.com

  Hav en god dag!

  SvarSlet
 8. Hej Jeanette 😊

  Hvor er det et dejligt indlæg og sikke nogle smukke kort - dem vil jeg elske at vinde 😊 Jeg har 2 af Kyle Grays bøger, men ikke hans kort. Jeg er ret spirituel og jeg har prøvet mange ting indenfor den åndelige verden. Jeg elsker også tanken om at vi bliver støttet og guidet og jeg har også englekort ❤️

  Jeg glæder mig til at høre mere fra dig 😍

  Min mail er: sorte_12@hotmail.com

  Kram Anne Sofie

  SvarSlet
 9. Jeg ville sindsygt gerne vinde ��
  Jeg har ikke en fantastisk salgstale, men jeg har altid elsket og været fascineret af det mystiske. Som barn var jeg krydderiheks i en del år �� og nu omfavner jeg nok bare hver dag, så godt jeg kan, så mine udfordringer ikke styrer alt.
  //Nanna
  insta:kroniskliv
  kkaattiinnkkaa@gmail.com

  SvarSlet
 10. Åh en lækker give Away.
  Jeg har selv englekort liggende og synes de her er skønne.
  Jeg er meget interesseret inde for det spirituelle og bruger det meget i det daglige.
  Det er godt og bruge i en stresset hverdag.
  Håber jeg får muligheden for at vinde dem.
  Stinna Kristiansen
  Stinna99@gmail.com

  SvarSlet
 11. Virkelig spændende, - kunne jeg godt tænke mig at vinde. jeg håber du også vil skrive lidt om hvordan man tolker kortene

  SvarSlet
 12. For ikke så længe siden købte jeg mine første orakelkort - Gaye Guthries Livets Visdom - og de er fantastiske. Jeg kunne godt tænke mig at vinde Lysets Vogtere orakelkort for at udvide min samling og vil bruge dem til at trække kort og lave oplæg til mig selv. Måske ved overskud vil jeg trække kort og lave ugeoplæg til andre. Jeg krydser fingre.

  - Gitte Kirstine - lazymom.momster.dk

  SvarSlet
 13. Jeg kunne godt tænke mig at vinde sådan et sæt kort. Jeg forestiller mig, at de ville kunne give mig lys, håb og styrke midt i mørket. Jeg har mange hårde og mørke dage, og forsøger at finde redskaber der virker for mig.
  Maiken Pedersen
  Maikensj98@gmail.com

  SvarSlet