google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Linda P - Transformer (Politikens Forlag) + GiveAway.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. oktober 2018

Linda P - Transformer (Politikens Forlag) + GiveAway.

(Reklame - Bogen er en gave fra Politiken's Forlag)
I går var det sindets dag og i dag, er det brunsvigerens dag. Efter min mening, burde de to ting, være på en og sammen dag. I dag fejre jeg alligevel noget helt andet, jeg fejre Linda P. For efter at ha set hendes show Normal og læst hende bog Transformer, fortjener hun virkelig at blive fejret. Bogen slugte jeg på 2 dage. Hun er simpelthen såå sindssygt modig. Hendes bog rørte mig dybt, især fordi jeg kan genkende nogle ting, fra min egen opvækst. Jeg har selv altid haft et kompliceret forhold til min Far og han gik bort, for noget tid siden. Jeg har hele tiden være afklaret, men denne bog, har klart vist mig at verden, ikke kun er sort og hvid. Alle følelser og alle tanker er okay.

Bogen handler om Linda's livs og identitets krise. Den handler også om hendes forhold til hendes far og hendes opvækst og misbrug. En bog med masser af indsigt og stærke tanker. I mange år, lever hun som en anden og prøver flygte fra alt. Heldigvis har hun også en masse gode mennesker i sit liv og en dygtig psykolog, som hjælper hende. 

Undertitlen på bogen hedder: En historie om at give sig selv en chance til..  Der har jeg også selv været og tror faktisk alle oplever en livs krise, på et eller andet tidspunkt i deres liv. Hvis Linda P kan og hvis jeg kan, så kan alle og vi skylder os selv at kæmpe. Det vilde ved at kæmpe på den måde, er at man lære så sygt meget, om sig selv og om verden. Noget jeg ikke selv, ville ha været foruden, når jeg ser tilbage.

1000 tak til Linda P, for at skrive denne bog. Du er fandeme bare så mega sej. Din bog har helt klart været med til at heale, noget inden i mig. Det giver ro at vide at jeg ikke er alene.

  

GiveAway: Dem der kender mig, ved at jeg synes bøger skal deles og derfor har i nu mulighed for at vinde Linda P's bog Transformer. Smid en kommentar, hvor du skriver, hvorfor du synes, du skal vinde. Husk at skriv dit navn og din mail. Alle kan deltage, du skal blot ha adresse i Danmark. Jeg trækker en vinder Fredag d. 19/10.

Stort tak til Politikens Forlag for at sende denne dejlige bog til mig og for altid at gi mig nogle helt fantastiske læse oplevelser. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

9 kommentarer:

 1. Jeg vil så gerne vinde den bog, da Linda P faktisk er min yndlings komiker. Så man kan godt kalde mig en Linda P fan. Jeg har været til nærmest alle hendes shows og jeg synes, hun er så inspirerende. Da jeg i sidste uge så, at hun var udkommet med bogen Transformers, skrev jeg den direkte på min ønskeliste til jul. Yeah, hvad kan man sige. Jeg vil virkelig gerne vinde bogen!

  Min e-mail: Chanette.Bing@hotmail

  SvarSlet
 2. Den bog er på min ønskeseddel til jul. Det ville dog være helt fantastisk at vinde den allerede nu. Jeg står selv pt. i en livskrise og er sygemeldt på 8. måned. Jeg så også Linda P's show Normal og det ramte mig dybt. Jeg er helt sikker på, at der vil være en masse læring i denne bog som jeg ville kunne tage med videre i min selv-udvikling. For lige nu kæmper jeg....
  Kh Tina
  ps. hvis du er nysgerrig, så tjek min egen blog. www.blog.torstedsmugkro.dk

  SvarSlet
 3. Den vil jeg super gene vinde. Til de stille aftner her hjemme (når de er der, med 2 børn kan det være svært)

  Krydser fingre.

  Simone / simsesworld / simsesworld@gmail.com

  SvarSlet
 4. Grunden til at jeg gerne vil læse bogen er fordi jeg i de sidste par år - og særligt i dette år - har arbejdet hårdt for at blive den bedste udgave af mig, det overhovedet er muligt. I den proces, elsker jeg at læse andres historier, for at blive inspireret til det videre arbejde. Og det tror jeg at Lindas bog kan (og så blev jeg også enormt ramt af hendes show Normal - sad i hvert fald med tårer i øjnene).

  Louise TT / louisettimmermand@live.dk

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne vinde den, så jeg har lidt lækkert læsestof til ferien 😊

  Vh Mie K
  Miekrumme(a) Hotmail.com

  SvarSlet
 6. Anne Louise Bondegaard Jørgensen18. oktober 2018 kl. 18.42

  Den skal jeg da vinde. Først vil jeg selv læse den og bagefter vil jeg give den til min veninder er er vildt begejstret for Linda P. Hun fik en billet til Linda P showet i Nyborg i sidste uge i fødselsdagsgave af sin kæreste. Så kunne hun få denne bog i forsinket fødselsdagsgave fra mig :D

  SvarSlet
 7. Jeg synes, at jeg skal vinde den, fordi den står højt på min ønskeliste, og jeg har fødselsdag på lørdag ;-).

  Knus Daniella - Jellachristensen@live.dk

  SvarSlet
 8. Linda P bliver meget meget ofte citeret herhjemme. (Min kæreste hedder John). Min kollega Ditte er noget mindre fan.
  Jeg elsker bøger og vil rigtig gerne lære Linda P bedre at kende, så hun ikke bare står for John John.
  Mia A // Aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg vil meget gerne vinde, da bogen er på min liste over bøger der skal læses inden så længe.
  /Pia
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet