google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Veninde Hygge, Cocktails og Rasmus Seebach.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. juni 2019

Veninde Hygge, Cocktails og Rasmus Seebach.


Rikke og jeg, snakkede hele sidste efterår om at vi rigtig gerne ville til Rasmus Seebach koncert og vi besluttede os for at vi kunne ønske os, billetter i Julegave og så krydse fingre for at vi var heldige. Det endte med at jeg fik 2 stk i julegave af Søren og så købte Rikke den ene, så vi kunne komme afsted sammen.

Rikke og jeg, startede med en lækker brunch og en hel kande med den lækreste Strawberry Daiquiri på Cafe Chino. Det var en helt perfekt måde at starte dagen på. Bagefter hentede vi et par stole hjemme ved hende og fik en mokai eller to på vejen. Vi skulle nok ikke ha givet os selv så god tid, for alle de gode pladser var taget, da vi ankom til Kongenshave i Odense. Det lykkedes at finde et sted og så stod den ellers bare på kolde fadøl og god musik. Hjalmer spillede lige da vi kom, så var det Chris Burton og Burhan G's tur, inden Rasmus gik på til sidst.

5 minutter før Rasmus gik på, kom Henriette ind til os og vi gik sammen op og fandt en plads i mængden foran. Det var en skøn dag og en helt fantastisk koncert, som sluttede med at tårerene trillede. Jeg ved ikke hvorfor, men når Rasmus Seebach synger : Under stjernerne på himlen, så tænker jeg på min Mormor, som gik bort i December. Så lige der, i menneskemængden, følte jeg hun var med mig.

Efter god musik, gik vi hjem til Rikke, for at få en enkelt drink og så videre i byen og drikke lidt Cocktails. Jeg ved nu at jeg skal holde mig til cocktails jeg kender i forvejen. Var ret uheldig.

Til sidst sendte vi Rikke med et tog og Henriette og jeg gik videre i byen og fik en virkelig virkelig stærk drink, som hedder Walking Dead på Kong Tiki, inden vi også skulle hjem i seng. Ialt en vidunderlig dag, i skønt selskab.

Og kender i det der med at man får alle de gode ideer, når man har fået lidt alkohol. Så vi har en masse tilgode, til en anden gang, bla skal vi midnats bowle, Rikke skylder gode drinks og vi skal holde et polterabend, hvor der feks skal laves flødeboller og helt uden at nogen skal giftes  Ha Ha.. Man skulle muligvis ha været der.. Ha Ha.. Tak for en virkelig skøn dag Rikke og Henriette.. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar