google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tosset Mandag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. juni 2012

Tosset Mandag.

Normalt er min Mandag, min dejlige fridag, men kunne godt mærke, da jeg stod op til morges, at jeg var nød til at finde på et eller andet, for at dagen skulle gå en smugle hurtigere. Ja og så denne sidste dag, inden min Pensions sags afgørelse, bare kunne flyve af sted.

Heldigvis ville Carina, gerne lege med mig. Ja, man leger nok ikke, i vores alder, men det føltes alligevel lidt sådan i dag. Tror vi begge var i et lidt tosset humør og bare havde brug for at være lidt åndsvage i dag. Det lykkedes også rigtig godt for os synes jeg.

Hvor er det dejligt at man, imens man prøver at gøre lidt rent, kan ha selskab af en sød person, som er så hyper aktiv, at man slet ikke kan lade være med at grine.

Så tak til Carina, for underholdningen i dag. Det var vidunderligt, du fik dagen til at flyve af sted og mig til at glemme for en stund, hvad det er jeg skal i morgen.

Du er skiii Søøøøeee!!

Husk at i kan følge med på bloggens Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker


2 kommentarer:

 1. Hej Jeanette.
  Super sød blog du har dig her! :-)
  Jeg har også en blog : http://www.chelli-life.dk/ - Og ved hjælp af min stalker-button i venstre side af bloggen, vil du ofte på tilbud på mail og få mulighed for at vinde FEDE præmier.

  Håber du vil tage et kig forbi.
  // Michelle - http://www.chelli-life.dk/

  SvarSlet
 2. Tak for de søde ord... jeg vil tage et smut forbi din blog, men hvordan kan du be mig om at stalke dig når du ikke engang selv følger min blog?? ha ha

  SvarSlet