google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vente tiden slutter kl 12.00.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. juni 2012

Vente tiden slutter kl 12.00.

Har ventet på denne dag siden Januar måned. Ja eller faktisk har jeg ventet i 3 år.

Jeg skal i dag på kommunen og deltage i et mød hvor de skal revurdere min førtidspension. Jeg kunne sagtens ha valgt at jeg ikke selv ville deltage personligt, men vidst også at hvis jeg god kunne og hvis jeg gjorde det ville det være en stor sejr for mig. Så derfor besluttede jeg at jeg bare ville gøre det. Tage udfordringen op i stedet for at begrænse mig selv.  Du kan læse mere om beslutningen i mit indlæg: Jeg gør det sgu! Hvis du vil vide hvorfor jeg får pension kan du læse dette: Lynet slog ned!

Nu ligger jeg så her, på sofaen og prøver at koncentrer mig, om noget andet, for at angsten ikke skal tage over. Har sovet mega dårligt, den sidste uges tid og er rigtig træt, men jeg tror også det nok skal gå. Kan mærke kroppen er helt urolig og angsten sidder lige under huden. Pulsen er lidt hurtigere en ellers, men jeg prøver virkelig at holde den nede ved at trække vejret rigtig.

Faktisk går jeg ikke så meget op i, hvad de vil sige til det møde lige nu. For mig handler det om, at jeg bare gennemføre det. Jeg er også ret sikker på afgørelsen, så derfor kan jeg prøve at fokuserer på, at klare mig igennem. Det kommunen har sagt indtil nu, er at jeg nok igen får 3 års førtidspension. Psyk mener at jeg burde ha en permanent, for at gi mig ro til selv at komme tilbage til livet. Jeg er bare for ung (27 år), til at jeg får en permanent. Vil lige tilføje at jeg ikke har planer om at være pensionist resten af livet, men det stresser mig så meget, at sagen skal tages op hver 3 år. Bruger alt for mange kræfter på det. Så som det ser ud nu får jeg 3 år igen og det er jeg tilfreds med, selv om jeg ved, det tager kræfter fra mig.

Træthed, uro, hjertebanken og angsten under huden, er sådan som jeg har det lige nu, men jeg har det faktisk bedre, end jeg lige havde regnet med. Så derfor er jeg sikker på, det nok skal gå og vil bare gerne ha det overstået nu. Hader virkelig kommunens vente tider. Er man ikke syg i forvejen, så bliver man det fandeme af dem..

Jeg vender lige tilbage senere og fortæller hvordan det gik...

Husk at du kan følge min blogs Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Føler med dig:-( Det er snart overstået:-)

  Knus herfra Tina Jørgensen

  SvarSlet
 2. Mange tak... Jeg det er snart overstået og det bliver så befriende... :)

  SvarSlet
 3. Spændende med næste indlæg :)

  SvarSlet
 4. Hvordan gik det?

  SvarSlet