google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Uro
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. juni 2012

Uro

Kender i det. Man ligger på sofaen og prøver at slappe af og pludselig opdager man, at ens ben bevæger sig i en vippende bevægelse. Prøver at stoppe, men kan bare ikke. Tankerne køre og uroen fortsætter.

Sådan har jeg haft det, flere gange i løbet af de sidste 14 dage og især her i weekenden. Det er som om, der hele tiden er noget af min krop, der skal ha gang i en bevægelse. Får slet ikke den rigtige ro og det gør også at jeg sover rigtig dårlig.

Glæder mig virkelig meget til at få den pensionssag overstået på Tirsdag. Er sikker på det er det der gør, at jeg er så urolig lige nu.

Jeg er bare træt og brugt lige nu og føler ikke, jeg kan overskue noget som helst. Får ikke lavet de store ting og selv om jeg virkelig trænger til feks at få gjort rent, så er energien der bare ikke. Uroen suger alle mine kræfter lige pt.

Prøver at sige til mig selv: Det er kun en periode. Tirsdag er det hele overstået og så får jeg min hverdag tilbage igen og kan igen, bruge kræfterne på de ting, der gør at jeg har det godt. Jeg ved jo at det er en del af min sygdom, at ha' det sådan her, i stressede situationer. Det skal nok gå over igen, selv om det er hårdt lige nu.

Hvis du er lidt nysgerrig efter hvad det er, der skal ske, kan du læse om det i mit indlæg: Jeg gør det sgu!

Husk at du kan følge med på min facebook side, når der sker noget nyt her:
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

2 kommentarer:

  1. Jeg kender det. Way too good. Wow, hvor kan ting bare fucke med ens tanker. Øv! Jeg håber du snart er på toppen igen. :)
    <3tanker fra www.thoughtsthrough.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Jeg er sikker på at det hele bliver bedre når først jeg får min afgørelse i morgen... Tak for kommentaren.. :)

    SvarSlet