google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Drop de kommentarer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. september 2012

Drop de kommentarer.

Jeg er en af dem, der læser rigtig mange blog's. Synes virkelig det er cool at følge med. Kan mærke jeg bliver mere og mere grebet af andres blog's. Det er ikke alle der fanger min interesse, men har de et stref af din personlighed og handler den ikke kun om mode, så kommer jeg nok igen.

Når jeg læser en blog, er det også vigtigt for mig at smide den mindste kommentar, hvis den bare fanger mig lidt. Jeg synes lidt man skylder ejeren det. Det behøver ikke være en lang roman, 2 ord kan gøre det. Jeg ved selv hvor glad jeg bliver, når der ligger en kommentar til mig.

Synes bare lige jeg ville prikke til jer alle sammen og sige at hvis du selv elsker kommentarer på din blog. Var det så ikke en ide, selv at smide nogen hist og her. Ikke dermed sagt at du nu. SKAL smide en til mig. Gør det kun hvis du føler for det, men tænk evt lidt mere over det. når du i fremtiden læser andres blog's. Det er jo ikke noget, der tager meget af din tid og det vil helt sikkert gøre en glad. Så drop/smid lidt flere kommentarer rundt omkring :)

Prøvede at finde et billede der passede til dette indlæg, men det var ikke helt nemt. Faldt over dette billede i stedet for og synes det var ret sjovt. :)

6 kommentarer:

 1. True, so true! Har faktisk en blog liggende som klade (ikke færdig endnu) med samme budskab... den har dog in liiidt mere bebrejdende klang, hvilket er grunden til jeg ikke har lagt den op. Skal lige finpusses.

  Men altså... godt budskab! Et jeg selv går meget ind for at praktisere ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige læst dit indlæg og synes det er super.. :)

   Slet
 2. En ting jeg ofte tænker over inden jeg dropper en linie er: Kan man nu også sige noget fornuftigt. Man vil jo så nødigt spamme de gode steder.
  Må nok indrømme jeg på den anden side er faldet gevaldigt af på rent faktisk at melde min mening ud i form af (likes, +1). På den anden side er det heller ikke nogen jeg smider om mig med. Har lidt et princip om at noget skal være bedre end bare standard før der kommer et like på, eller devaluere de jo ;)

  Men for at holde fokus på min oprindelige tanke, hvornår bliver en kommentar egentlig for plat, og skal man bare smide en for at smide en???
  Hvad siger I andre faste læsere, de fleste af jer med egen blog....

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mening er bare... Hellere en lille kommentar der måske kan være lidt plat, end ingen.. Men jeg elsker også bare når folk skriver til :)

   Slet
  2. Jeg synes også det rart med bare en lille kommentar - måske bare et enkelt ord er fint. Bare det at vide, at der sidder en i den anden ende, der kan relatere sig til det man skriver, det betyder rigtig meget.. :-)

   Slet
  3. Det er super når nogen smider en kommentar og jeg elsker det virkelig..

   Tak for alle jeres dejlige kommentarer :)

   Slet