google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kampagne - SMIL!!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. oktober 2012

Kampagne - SMIL!!

Som jeg skrev i mit indlæg her den anden dag, så synes jeg vi er blevet for dårlige til at smile til hinanden. Hvis vi alle sammen gir lidt af os selv, kan det sagtens ændre dagen for en anden. Hvad der går foran dette indlæg, kan i læse i mit indlæg - Kan det betale sig. Normalt skal vi jo bestræbe os på at smile og være gode ved hinanden, hver eneste dag. Dog håber jeg lidt at vi sammen, kan sætte lidt fokus på emnet ved denne kampagne. Alt for mange mennesker er triste og måske kan et lille smil, gøre en stor forskel.

Jeg har derfor valg at jeg vil starte en kampagne og jeg håber der er en masse andre der vil deltage.  Datoen for kampagen er på Mandag d 22/10. Meningen er at vi hele den dag, skal sprede så mange smil og så meget kærlighed som muligt. Du behøver ikke ha' en blog for at være med.

Hvordan i vil gøre det er helt op til jer. Dog vil jeg lige komme med et par forslag.

1. Smile til alle du møder hele dagen, selv den sure kassedame i supermarkedet.
2. Tag evt nogle billeder af folk der smiler og del dem med andre.
3. Hvis du er blogger kan du blogge om emnet og bruge en masse ting, der kan få folk til at smile.
4. Køb en pose med bolsjer og del dem ud til alle du møder, sammen med et smil.
5. Tegn smileys på en hel pakke post-it og klister dem op over alt.
6. Lav smileys på dine negle.
7. Send et besked og et smil til alle på din Facebook.
8. Lav en video, hvor du evt fortæller hvad der får dig til at smile.
( Flere gode ideer modtages gerne, så taster jeg dem ind her)


Hvis du gerne vil være med, så smid en kommentar om at du deltager og skriv evt hvordan. Hvis du er blogger, så smid et link til din blog, så notere jeg herinde at du er med og at du på dagen laver noget på din blog. Jeg vil linke direkte til dig, i dette indlæg og i det indlæg jeg laver på selve dagen. I er også velkommen til at kopiere dette indlæg og bruge det på jeres blog, så længe i linker til mig.

Håber i er friske på at være med.

Kæmpe kram til alle fra mig - jeasblanketanker.blogspot.dk 
I kan også følge med på bloggens Facebook side: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

DELTAGERE:

gulde.dk 

michellenoergaard.blogspot.dk 

josefinsen.blogspot.dk 

enkronesparet.blogspot.dk 

sabbywood.com 

11 kommentarer:

 1. En masse tanker og ideer i mit hovede nu, så har ikke styr på hvordan, men ville bare lige hurtigt lade dig vide, at jeg er med :) Fokus på smil! Yes sir ;)
  Janni aka Gulde <>< gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Super.. Fedt at der ihvertfald er en der vil være med og jeg vil med det samme notere at du er med.. :D

   Slet
 2. Jeg er på! Hvordan ved jeg ikke endnu, men det her skal jeg helt klart være med til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kanon at du vil være med, glæder mig til at se hvad du finder på. Det er jo kun fantasien der sætter grænser. :D

   Du er noteret og jeg sender lige et stort smil.. :D

   Slet
 3. Svar
  1. Danny skal du ikke være med.. du kan jo lige lave et god musik nr i anledningen.. :D

   Slet
 4. Jeg er på! Lige den dag hvor jeg er på arbejde (bagerafdelingen af et supermarked) og har rig mulighed for, at sende et smil til alle kunderne.
  Super fed kampagne(;

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt.. Jeg notere dig med det samme.. Du må meget gerne sprede budskabet så vi kan få flere til at være med ;D

   Slet
 5. Sikke en genial idé, jeg er helt klart med! Vi har alt for få smil i hverdagen. Må jeg gerne dele indlægget på min FB side? Jeg tror der er flere af mine venner der er med på den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må dele det alt det du vil.. :D

   Rigtig godt at du vil være med og jeg vil notere dig med det samme :D

   Slet
 6. http://michellenoergaard.blogspot.dk/2012/10/smiiil.html så er mit indlæg oppe!

  SvarSlet