google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kun maling, maling og mere maling
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. november 2012

Kun maling, maling og mere maling

Er som i nok ved, igang med at male lejligheden og ja, det er faktisk det eneste der sker i mit liv lige pt. Derfor har der virkelig ikke, rigtig været noget andet at blogge om. Hmmm eller jo der er nogle ting og emner i mine tanker, men de er faktisk alt for alvorlige og personlige til at de skal deles herinde. Nogen vil nok tro at jeg deler alt på nettet, men faktisk har jeg en del regler og grænser for hvad jeg vil skrive om herinde.

I dag har vi fået malet stuen og nøj hvor det pynter. Puha det var gult og jeg er virkelig spændt på, om jeg er nød til at gi det en gang mere i morgen. Det er desværre ikke til at se nu, må vente til der er noget mere lys. Kæresten var med til at male i dag, det er virkelig utrolig så meget man pludselig når, når man er to om det. Han var lidt svær lige at få igang, men da han kom igang, var han virkelig super og gav det en skalle. Det er altså bare sjovere når man er to om det.


I morgen skal stuen gøres færdig. Hvis det er nødvendigt, må vi male engang mere. Ja og ellers skal der ryddes op, sættes til på plads, billeder og lamper skal hænges op og hvis der er mere energi skal vi en tur på losseren med et masse affald. Derefter står den vidst bare på afslapning.

Så mangler jeg kun at male nogle dørkarme, lidt paneler, ja og soveværelset, men det er et større projekt. Ved faktisk ikke om jeg kan overskue det soveværelse lige pt eller om jeg skal vente et par uger. Kan godt mærke at jeg er ved at køre en smugle død i det maling. Vil bare være færdig, så jeg kan få et hjem igen, får lidt stress af at bo i dette rod.  Kan dog virkelig også mærke at det har gjort mig rigtig godt, at få malet og faktisk tror jeg også, jeg bearbejder en masse tanker imens.

Håber i nyder weekenden, har det rigtig godt og mange tak fordi i kigger med herinde :)

5 kommentarer:

 1. Ja det er meget tydeligt at vi har fået malet.. tror dog jeg bliver nød til at rulle væggene over en gang mere i dag :)

  Det er sååå lækkert at få malet..har så længe gerne ville få lejligheden ordnet :D

  SvarSlet
 2. Det er godt at have grænser - jeg mener heller ikke alt egner sig til at blive delt på nettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har flere grænser, dog tror jeg ikke verden omkring mig ved at jeg har disse grænser. Jeg tror de tror at jeg smider alt op.. men faktisk er der mange ting jeg ikke vil dele fordi man hurtig kan såre nogen..

   Slet
 3. Det ser rigtigt fint ud - er I blevet helt færdige med at male nu? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ca 14 dage siden vi blev færdige.. Det er blevet så godt.. :) Jeg mangler soveværelset men det bliver først til foråret.. er sgu gået lidt i stå.. Ha Ha.. :)

   Slet