google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Trækker stikket ud.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. november 2012

Trækker stikket ud.

Jeg har det sidste lange stykke tid været stresset, sovet dårligt og haft for mange tanker. Kan mærke at jeg nu endelig kan falde ned, slappe af og nyde lidt ro. Jeg har fået sat punktum, ved en hel masse løse ender, lejligheden er stort set færdig og rengjort, akvarierne er ordnet og vi fik hold fødselsdag nr 3 for Søren i går aftes. Det har simpelthen været så svært at få arrangeret hans fødselsdag, så det må holdes af flere gange og for at være ærlig, så er vi ikke helt færdige endnu :)

I går aftes havde vi så hans Far og Sanne, sammen med min Mor og JensAnders. De har ikke tidligere mødt hinanden, men synes egentlig det gik rigtig godt og vi havde en super hyggelig aften. Jeg havde ikke det store overskud, så vi havde bare bestilt en pålægs-mand og min mor havde bagt en nøddetærte til dessert, vi fik med lidt is. Jeg går ind for at det skal være afslappet og enkelt.


I nat har jeg virkelig fået sovet igennem og nu slapper jeg bare af på sofaen. Det er først i dag jeg rigtig føler at jeg kan nyde roen og ikke har uro inden i. Super lækker følelse. Resten af dagen skal vi ikke lave en skid. Har faktisk en plan om at jeg ikke skal lave noget som helst, de næste par dage, trænger virkelig til bare at koble totalt af. Jeg har lige en samtale på psyk i morgen, men ellers gir jeg mig selv lov til at holde totalt fri i en periode.

Håber i alle sammen nyder Søndagen lige så meget som mig og husk at gi jer selv lov til en pause engang imellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar