google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Okay, Okay, Okay..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. maj 2013

Okay, Okay, Okay..

Da jeg vågnede i morges, var min krop og mine tanker bestemt ikke enige. Havde planlagt at jeg ville op og ind og træne, men kroppen ville helst bare ligge i sengen hele dagen. Ja skulle virkelige slæbe mig selv ud af seng. Da jeg var oppe, skulle jeg jo finde på et eller andet der kunne sætte motivationen lidt igang. Jeg vejer mig normalt kun 1 gang om ugen, men fordi der ikke rigtig er sket noget i 14 dage, tænke jeg at hvis der nu var sket noget nu, kunne det måske gi mig lidt motivation til træningen. Jeg hoppede på vægten og sørme om jeg ikke har tabt ½ kg siden i fredag. Havde jeg ikke lige regnet med, men det virkede sgu. Hoppede i trænings tøjet og afsted. Var endda så heldig at der ikke var så mange inde og træne. Da jeg først var igang, så gik det jo let som en leg. For fanden Jeanette, hvad skulle alle de samtaler med dig selv, så til for.. :D

Efter træning kørte jeg en tur forbi min Mor. Fik hende lokke med ud i haven, så vi kunne nye det gode vejr. Før jeg fik set mig om var der gået 3 timer. Hjem på hovedet i et dejlig bad. Fik også lige kigget mit i spejlet.. Flot, har kun fået sol på den ene side af ansigtet.. Smart..

Aftensmaden var en rest lasagne fra i går med salat til. Søren laver bare den bedste Lasagne og elsker bare når der er godt med grøntsager i. Det giver langt mere smag.

Efter maden havde jeg lige en lækker Skype Date med min veninde. Skype er altså bare lykken når man bor langt fra hinanden.. Elsker bare at man egentlig kan ha et ret tæt forhold til hinanden, selv om man ikke lige ses hver dag. Hun får mig altid til at smile..

Fuglene har bestemt ikke været tilfreds, med mig i dag. De har ikke været ude hele dagen og så er jeg bare langt bagud på point. Man tror det måske ikke, men fugle har en langt større personlighed, end man egentlig tror. De sidder bare der i buret og kigger på mig og siger, nu er det sgu vores tur til opmærksomhed. Havde egentlig håbet at de ville bære over med mig i dag, men jeg kan jo slet ikke stå for dem, så selv om klokken egentlig var mange, så kunne de da godt lige komme ud til en lille aften flyvning og et jordbær. Klokken er 1 nu og de er stadig ude. Spændende om jeg får dem ind i buret igen. Den der aftale med mig selv om at jeg skulle tidlig i seng i dag, den holder vidst ikke helt.

Minder mig om noget min mor sagde i dag, at jeg nok mest er aften menneske, fordi jeg er født kl 1 om natten. Hmmm mon det påvirker en... Ej, det bliver vidst for meget at tænke over, på denne tid af døgnet..

Ikke specielt god ide at filme om aftenen.

Nu er det vidst senge tid for pipperne og mig. 
Håber i alle sammen har haft en lækker dag.

Jeg er glad for at jeg igen har haft en dag, hvor jeg egentlige har været lidt uoplagt, men har fået det vendt til noget mere positivt og fundet frem til de nødvendige løsninger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar