google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Power Shopping.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. juli 2013

Power Shopping.

Jeg er ikke typen, der kan bruge en hel dag på at shoppe. Vil helst bare gå ind i butikkerne, købe det jeg mangler og så videre i teksten. Jeg har længe gerne ville ind og købe, de sidste ting jeg mangler til ferie og havde derfor, aftalt med kæresten at det kunne vi lige nå i dag. Jeg tror kun vi var en time om det, men jeg fik de sidste 3 ting jeg manglede. 

Bikinier skal jo helst ses på, men det får i lov til at slippe for. Denne bikini var faktisk den første, kæresten pegede på og det endte også med at det var den, som sad bedst. Købte den i Change for 275 kr. Synes det er billigt for en bikini og den sidder bare rigtig godt.
 De har pt 50 % på alle deres bikinier.

Har længe gerne ville finde en ny taske, da foret i min anden taske er mega slidt. Det kan man jo ikke tage på ferie med, vel?? Faldt over denne søde taske, som også kan vendes på vrangen. (jeg vil også vendes på vrangen engang imellem). Nå men jeg endte med at få den til 250 kr.
 Man må gerne prutte lidt om prisen, nogen steder.

Jeg kan ikke rigtig huske hvornår jeg sidst har haft et par rigtige sandaler, så nu var tiden inde. Har kigget på en del forskellige, men endte med dette par. Super behagelige at ha på og gav kun 199 kr for dem i Deichmann. Da jeg fik dem på, synes jeg der manglede noget. Kan du gætte det?? 
Mangler da negle lak på tæerne. :D

Nu har jeg fået købt alt jeg manglede til ferien, så nu kan den bare komme an. 
Glæder mig meget, hvis i ikke lige vidste det.

Skal i noget spændende i jeres sommerferie?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar