google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Geo - Ikk' For Sjov - Bog kæde.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. august 2013

Geo - Ikk' For Sjov - Bog kæde.

For under en måned siden, var jeg så heldig at modtage Geo's bog - Ikk' for sjov.
Hasse Ramlev Hansen ville gerne give sit eksemplar til en anden.


Jeg er ikke specielt godt til at læse, da mine tanker tit vinder over det jeg læser.
kommer til at læse den samme linje igen og igen, men sådan var det ikke med denne bog.
Jeg læste den af 4 gange og det var på under en uge.
Min kæreste og min svigerinde nåede også at læse den og synes også den var rigtig god. 
Det er en super god bog og har faktisk givet mig mod på at begynde og læse lidt mere.


I forbindelse med at jeg havde læst bogen, fik jeg også mulighed for at stille Geo et par spørgsmål.

1: Hvad har det bedste været ved at skrive denne bog? 
Det har været en form for selvterapi. Var fedt...og skræmmende at sætte ord på det hele. Er det stadig. Og så skrev jeg den for måske at kunne hjælpe andre i samme situation, da div. kolde brochurer på hospitalet ik' tiltalte mig. Så ville skrive en førstehåndsberetning om dét at ha' kræft.

2: Hvordan har du det nu?
Har det godt nu men er nervøs op til div. kontroller. Når man først én gang har været erklæret rask og føler sig rask for så at få meldingen om spredning, føler man sig aldrig helt sikker på noget.

3: Har du overvejet at skrive flere bøger, med andre emner? 
Ja ik' utænkeligt der kommer en bog mere på et tidspunkt - forhåbentlig ik' om kræft.

4: Hvad synes du er det sværeste i dag efter alt det du har været igennem? 
 Det værste var at være far eller mangel på samme til en datter på 4 år. Knuste mit hjerte.

5: Er der noget du her bagefter, synes din bog mangler eller er du 110 % tilfreds,
 når du kigger tilbage?
Nej det er faktisk det projekt, jeg har lavet, hvor jeg ik' føler jeg ville ha' gjort noget anderledes. Er meget tilfredsstillende.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som jeg lovede Hasse vil jeg nu give bogen videre. 

Hvis du kunne tænke dig at jeg giver bogen videre til dig, så smid mig en kommentar.

Du skal love at du skriver dit navn bagerst i bogen
 og at du også vil give den videre, når den er læst.

Meningen med denne bog er at den hele tiden skal gives videre,
 til en anden, som gerne vil læse den.

I må også gerne skrive hvorfor i gerne vil være med i bogkæden. 
Jeg vil trække lod Torsdag d.12 september. 
(skriv gerne din mail, så jeg kan få fat i dig)

Glæder mig meget til at høre fra jer..

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Dejligt at du vil være med.. skriv evt lige din mail, hvis det skulle være dig som vandt.. :D

   Slet
 2. Uuuuh, fedt koncept :-D
  Mig!

  Milletorp@gmail.com

  SvarSlet
 3. Fantastisk koncept. Jeg melder mig gerne; prikkerikkekrikke@yahoo.dk

  Faktisk har jeg længe spekuleret over, at få bogen læst; og dine rosende ord er yderligere motivation.

  SvarSlet
 4. Jeg vil rigtig gerne med i lodtrækningen om at få den læst.

  michelle_rimme@hotmail.com

  Min begrundelse for at være med er at jeg selv havde en fætter som blev ramt af kræft, men dog tabte kampen i en meget ung alder, og vil på et eller andet plan gerne have en indsigt i hvordan han havde det igennem forløbet eller hvordan han måske kunne have haft det selvom det hele ser sort ud. Jeg har tænkt et stykke tid på at læse bogen men har indtil nu ikke fået det gjort, men synes det er godt at få sat fokus på emnet kræft måske på en lidt sjov, men alligevel følelaladet måde, og lærer hvad det egentlig indebærer at have kræft. At den sendes rundt synes jeg er et fantastisk koncept for tænk hvor mange der kan få en indsigt som de ikke havde før?

  Håber selvfølgelig jeg bliver valgt :)

  SvarSlet
 5. Jeg vil da også vildt gerne læse om Geo's kamp!

  rixen-pii@hotmail.com

  *krydser fingrene*

  SvarSlet
 6. Helt klart mig :-) Efter nogle hårde måneder trænger jeg til noget god læsning :-)

  frejall1984@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Åh ALLE snakker om Geos bog! Jeg vil også læse den og finde ud af om den er så god som de siger! Skal se ham optræde d. 28, så kan jeg give den videre i den anledning til en af de andre publikum :-)

  Karina Søs Christensen
  Karinachristensen1992@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fjernet din kommentar, er det fordi du ikke vil være med alligevel?

   Slet