google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Advents-Kalender for Bloggere.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. november 2013

Advents-Kalender for Bloggere.


Julen rykker nærmere og det betyder at det er tid til en advents-kalender. Sidste år gjorde jeg ikke, det store ud af julen her på bloggen, men i år har jeg sat gang i en advents-kalender for bloggere. Vi er ialt 8 som deltager og jeg glæder mig helt vildt, til det bliver advent nu.

Deltagerne er:

Jeanette Krohn Henriksen - JeasBlankeTanker
Randi Frederiksen - Ilhja
Marie Brisson Samuelsen - Læsehesten
Mette Doctor Lund - A view into my life.
Sarah Nadia Olsen - If you only knew
Janni Iversen - Gulde
Hejdi Norup - Hejdiii
Camilla Josefine - Camillajb

Alle deltagere skal sende 4 små pakker, i 1 pakke til en anden blogger, inden første søndag i advent. Pakkerne må ialt, max koste 100 kr, det vil sige ca. 25 kr pr pakke, men finder man noget, som evt er billigere, er det også helt okay. Hver søndag i advent, åbner man så en af pakkerne og viser den på sin blog. Skriv gerne på pakkerne, hvilken pakke, der er til hvilken søndag og kunne være hyggeligt, hvis der også fulgte et lille julekort med. Husk at link til hinanden, i jeres indlægs. Jeg har netop trukket lod om, hvem der skal sender til hvem og her kan i se, hvordan det endte:

Jeanette skal sende til Marie
Randi skal sende til Janni.
Marie skal sende til Randi
Mette skal sende til Jeanette
Sarah skal sende til Camilla
Janni skal sende til Mette
Hejdi skal sende til Sarah
Camilla skal sende til Hejdi

Husk lige at skriv jeres mail eller anden kontakt info under dette indlæg, så i kan udveksle adresser osv. Hvis du ellers har spørgsmål, så skriv endelig til mig. Husk at få pakkerne sendt afsted i god tid. Der er faktisk kun 14 dag til 1. søndag i advent.

6 kommentarer: