google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Første Buzz...
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. november 2013

Første Buzz...Det er nu, lige over et år siden at jeg tilmeldte mig, som buzzer ved buzzador. Jeg har ventet med spænding lige siden, på at få lov til at prøve det. Langt om længe var jeg heldig at blive udvalgt til en kampagne og pakken er så kommet, her i weekenden. Glæder mig virkelig til at prøve det.

Kunne du tænke dig at blive buzzer for buzzador og være med til at teste forskellige produkter, kan du klikket på linket herunder.

5 kommentarer:

 1. Det var da noget af en stak boulionterninger du har modtaget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes.. Meningen er at man skal dele nogen af dem ud til venner og bekendte... ;)

   Slet
  2. Arb okay du sender bare :p

   Slet
  3. lyder spænende, den eneste kampagne jeg har fået, skulle jeg betale 500kr for, det havde jeg ikke lige lyst til :)) skrev en kommentar på dit opslag om noget blogger samarbejde, om hvad det gik ud på, men kan ikke huske hvilken gruppe det er postet i så kunne ikke finde dit svar, men ville rigtig gerne høre hvad det gik ud på :))

   mvh christina
   http://wordsbychristina.blogspot.dk/

   Slet
  4. På buzzadors side kan man vælge at man kun vil være med i de gratis kampagner.. :P

   Hvis det er det der med advents kalenderen du tænke på så, fandt jeg en der ville være med i går.. og har valgt hvem der skal sende pakker til hvem, så der er desværre ikke flere der kan være nu.. kan godt forstår du ikke kan finde indlægget, for jeg slettede det igen da jeg fandt en som ville være med.. ;) Desværre... Krammer

   Slet