google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Et par ord.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. november 2013

Et par ord.

Tænkte at jeg lige ville skrive et par ord. Kender i det der med at man gerne vil blogge, fortælle lidt om dagen, ugen eller andet, men man kan ikke rigtig finde ord eller få det hele, til at hænge sammen. Nå, men det er vel også lige meget, jeg prøver lidt alligevel, så må det gå som det går.

Weekenden har været helt kanon. Vi var til min Mors fødselsdag og ellers har vi bare hygget os, været i biffen og slappet af med min dejlige kæreste.

Søvnen er noget lort for tiden, i nat sov jeg først ved 5 tiden. Jeg ved at det i perioder er noget møg og at det går over igen, men lige nu er jeg sku træt af det. Håber det snart vender lidt igen. Håber det kan hjælpe lidt at jeg skal til samtale på psyk på Torsdag.

I dag har jeg været i Rosengårds centeret og shoppe lidt. Fik købt pakker til advents kalenderen og glæder mig til at få dem pakket pænt ind og sendt afsted. Synes det var svært, men nu er de købt og håber virkelig at Marie kan lidt pakkerne.

Jeg kæmper stadig, for at få min jule-overraskelse til min nevø færdig, der mangler lige det sidste og glæder mig til at være færdig.

I morgen skal der stemmes og bagefter, skal jeg en tur i skoven med familien. Vi skal samle lidt ind til vores juledekorationer, som vi skal lave her sidste weekend i november. Glæder mig rigtig meget.

Nu vil jeg kravle i seng og se om jeg ikke kan få en ordenlig nattesøvn.. :)

4 kommentarer:

 1. Jo, jeg kender godt, når ordene driller - det er irriterende! Og endnu værre med den manglende søvn. Søvn betyder bare så meget - det gør det i hvert fald for mig. Alting - angst, stress, uoverskuelighed - bliver Så meget forstærket, hvis jeg ikke får min søvn. Så selvom man ved, at perioder med manglende søvn går over igen, så er det virkelig ubehageligt imens det står på. I hvert fald for mig. Jeg håber, det snart vender for dig - og krydser fingre for, at det hjælper med den psykologsamtale :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Søvn er også bare noget af det aller vigtigste for mig, jeg synes ikke jeg fungere og det bliver kun værre og værre jo længere tid der går.. jeg har ikke lavet det store de sidste par uger og kan også mærke at jeg isolere mig mere end normalt. Glæder mig utrolig meget til min samtale. Skulle faktisk har været til samtale for 3 uger siden, men hun måtte aflyse da hun var syg og jeg har så først kunne få en tid på torsdag. Glæder mig enormt meget til at få luftet alle mine tanker og få dem sat lidt på plads..

   Slet
 2. Så skulle du have været kommet forbi i toys'r'us hvis det var da jeg var på arbejde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var i centeret fra kl ca. 14.30 til kl ca 16. ;)

   Slet