google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kirke Juleaftensdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. december 2013

Kirke Juleaftensdag.


Det er efterhånden nogle år siden, jeg har været i kirke juleaftensdag, så i år skulle det være. Kæresten og jeg blev enige om at vi ville i den kirke som høre til hvor han er vokset op. Mener også at han både er døbt og konfirmeret i den kirke. Jeg kan ikke selv huske at jeg har været i Fredens Kirke i Odense før, men det mener min mor jeg har været da jeg var mindre.. Husker det i hvert faldt ikke lige selv.


Vi tog Julegudstjenesten kl 11.30 og synes virkelig det var super hyggeligt. Samtidig sætter sådan en tur også gang i følelserne, når man i år både har mistet en god veninde og Farfar. Det var meget rørende for mig og synes også præsten gjorde det rigtig godt. Han snakkede om lyset, forventningens glæde, Johannes Møllehave, hjerternes fest og samtidig at det også kan være de knuste hjerters fest. Det er okay at savne, vise kærlighed og blive rørt.

Jeg tror det er en tradition jeg vil prøve at være bedre til igen. Det er nu hyggeligt at gå i kirke Juleaftensdag. Det er første gang jeg var i kirke med kæresten juleaften og faktisk tror jeg, han synes det var lige så hyggeligt som jeg, selv om det også lige krævede en lille morfar bagefter. Der er virkelig bare noget enormt fredfyldt over det.

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en fantastisk prædiken. Jeg kan godt lide at gå i kirke. Glædelig første juledag til dig også :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det faktisk også, selv om jeg også lige havde 2 minutter hvor angsten gerne lige ville ha min opmærksomhed, men jeg fik sendt det væk.. Det blev en sejr for mig selv om jeg også havde en enkelt lille tåre eller to fordi jeg savner min veninde og min farfar.. men jeg prøvede og sige god jul til dem og følte en fred og ro i kroppen da jeg gik derfra.. Så mange følelser, men det gik.. <3

   Slet