google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bare lidt ord.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. januar 2014

Bare lidt ord.

Jeg havde lige lyst til at skrive lidt, ved ikke helt hvad, men nu ser jeg hvor ordene føre mig hen. Søvnen i nat var rigtig god og fik virkelig sovet igennem. De nætter hvor jeg tager indslumringsmedicin er virkelig gode. Nu frygter jeg lidt for i nat, men jeg har været aktiv hele dagen med rengøring og føler mig godt brugt. Jeg skal op kl 9 i morgen, køre hjemmefra kl 10 og være til samtale på psyk i Middelfart kl 11. Lige nu synes jeg der er rigtig langt til Middelfart, men jeg ved også at den samtale er rigtig vigtig, så skal bare afsted. Jeg ved også at de overvejer om jeg skal ha noget andet medicin til natten. De nævnte i en mail den anden dag at jeg kan prøve noget, der hedder truxal, men sagde til dem at jeg gerne vil ha noget mere information, inden vi beslutter hvad der er rigtig for mig. Jeg er spændt på hvad der skal ske og glæder mig til samtalen.

Dagen i dag, er som sagt gået med rengøring og ud over det, har jeg hygget med de søde hamster bebser. Vi ha besluttet at vi beholder den ene hun og hun skal hedde Hjørdis. De 2 andre pige bebser bliver afhentet på søndag og så har vi den lille han Batman, som stadig er til salg. Han er lidt sky lige nu, men det går fremad. Ville virkelig ønske at vi havde plads til at beholde ham, men det går desværre ikke.

I går fik vi besked om at bilen skal til syn inden d 18 marts. Jeg tror ikke der er det store med bilen, men det kan hurtig koste lidt penge og de hænger virkelig ikke på træerne, her ved os lige nu. Jeg har været igang med at finde en masse ting rundt omkring i lejligheden, jeg ikke bruger mere, som skal sættes til salg på nettet. Det er en god måde at få ryddet lidt op på og samtidig få skrabet lidt penge sammen. Jeg mangler ca 4 måneder på mit lån, så jeg gør alt hvad jeg kan, for at vi ikke skal låne nogle penge, hvis der skal laves noget på bilen. Lige nu ser det fornuftig ud. Jeg har solgt et par ting allerede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar