google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hængepartier.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. februar 2014

Hængepartier.

Jeg har længe gerne ville være lidt mere aktiv og få lavet lidt af de ting, som længe har haft brug for en kærlig hånd. Jeg besluttede derfor i går at jeg det næste stykke tid, vil ha ordnet nogen af alle de ting, man ikke lige får gjort i hverdagene. Hver gang jeg finder overskuddet, skal jeg finde en ting i lejligheden som enten ikke er ryddet op eller gjort rent længe. Det behøver ikke være hver dag jeg laver noget, men bare der sker lidt ind imellem. Jeg startede i går med at smører ovnen og pladerne ind i brunsæbe og pakke dem ind film. 

I dag blev det hele så pakket ud, skurret, vasket, tørret og ovnen blev brændt godt af.. Puhaa der stinker bare af brunsæbe over alt og det er virkelig til at få kvababbelse af. Dog har det været arbejdet værd. Både ovnen og pladerne er blevet så fine. 

Det er ikke det eneste jeg fik lavet i dag. Ja for at være helt ærlig, så ved jeg ikke rigtig lige hvad der skete for mig, men blev nok lidt grebet af det hele..

Vaskemaskinen fik en afkalkning og sæbe-skuffen
blev også rengjort.

Fryseren var sku heller ikke for køn, så mig igang med varmt vand i skåle, skrabe is og tørre op. Sikke et arbejde og der var både is og vand i hele køkkenet. Men for fanden hvor den blev fin bagefter og igen: Det var hele arbejdet værd. Desuden ved jeg at man kan spare en del penge på strøm, når ens fryser er fri for is og det er jo et kæmpe bonus.

Nu er jeg igang med at vaske alle de klude og viskestykker, som er blev brugt i dag, men det er virkelig også det sidste, voksen-praktiske jeg gider lave i dag.
Aftensmaden står på hotdogs og så er der ellers dømt velfortjent afslapning..

2 kommentarer:

  1. God klaret! Nogle af de ting er også bare noget man nogle gange kan gemme fordi det er ikke noget der skal gøres så oftest.

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt sikkert, men det er virkelig en skøn lettelse når man får det gjort.. :P

      Slet