google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: The Blogger Love Tag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. februar 2014

The Blogger Love Tag.

Jeg så lige at Mette have en lille sød Blogger Love Tag leg på sin blog. Jeg har ikke lavet så mange af disse lege på min blog, men synes den var meget hyggeligt, så jeg prøver.


Hvilken blog var den første du stødte på?
Jeg er faktisk lidt i tvivl, huskepæren er ikke lige hvad den har været. Jeg tror faktisk det enten var Gulde eller BorderlineBloggeren 

Dine favorit blogs?
BorderlineBloggeren - Det er bare længe siden hun har skrevet noget desværre.
Miss-Fail - Ina's kærlige, varme, åben og ærlige ord viser mig at jeg ikke er alene.
Gulde -  Elsker bare vores forståelse, tanker og ping-pong.
A view into my life -  Mette er super dejlig og hun betyder rigtig meget.
Dulledimsen - Hun er bare god med ord og rigtig sød.

(Kunne nævne mange flere, læser virkelig mange forskellige blogs)

Din bedste blog-ven? 
Det er helt sikkert søde Mette, Hun er fantastisk og hun betyder rigtig meget. <3

En blog der altid får dig til at købe noget?
Hmm... tror faktisk ikke rigtig der er sådan en blog.. 
Jeg er ikke så let at påvirke og samtidig ikke den store shopper. 

5 blogs alle bør læse?
Den tror jeg ikke rigtig jeg kan svare på, det kommer rigtig meget an på hvad man er til. I dag findes der så sindsygt mange blogs og de kan alle noget forskelligt. Det er virkelig en smagssag. Dog synes jeg ikke i skal snydes helt her. Et indlæg jeg pt synes alle skal tjekke ud er Miriam's indlæg med hemmeligheder.. De er mega cool..  

Hvad er dit favorit værktøj til at læse blogs?
Jeg bruger Bloglovin. Det er en nem og overskuelig måde at holde styr på alle dem, man følger. Ud over det så følger jeg en del via Twitter og instagram. Det er en super god måde at få lidt kontakt med andre bloggere og det elsker jeg virkelig. 

Yndlings blog design/look?
Jeg kan godt li at det er personligt og også gerne med farver. Synes hurtig det bliver lidt kedeligt, hvis det hele er hvidt. Jeg kan også rigtig god li' at der er billeder og at det er nemt at hoppe rundt i bloggen's tidligere indlæg.  

Det bedste ved at blogge?
Jeg startede med at blogge i 2012 ret spontant, efter at ha set et indslag i Go' aften Danmark. Jeg blev nysgerrig og var bare nød til at prøve det. Jeg blev mere glad for det, end jeg nok lige havde regnet med og det giver mig så meget. Jeg elsker at kunne smide min tanker ind her og jeg elsker kontakten med alle de andre bloggere. Jeg kan i dag slet ikke forestille mig, hvis jeg ikke skulle blogge. Jeg blogger mest for min egen skyld, men det er klart et bonus, når der ligger nogle kommentare og jeg gør mit for at svare på dem alle. 

Hvem som blogger ville du gerne læse en bog af?   
Jeg synes det er rigtig svært, især fordi jeg ikke selv læser bøger. Jeg har måske læst 5 bøger helt færdig i hele mit liv. Måske hellere en bog hvor der var historier fra mange forskellige bloggere.  

Har du lavet et blogger tag? 
Del det gerne med mig i en kommentar! 
 

4 kommentarer:

 1. Årh tak fordi jeg er nævnt som bedste blog-ven <3 du er virkelig også en fantastisk pige, og jeg har virkelig meget gavn af dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du bestemt ikke takke for søde.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. aiii det er først i dag jeg ser, at du også har nævnt mig ... hvor er du dog søøøøød :) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo ved at være noget tid siden, men jeg har ikke ændret mening <3

   Knus <3

   Slet