google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg gjorde det..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. februar 2014

Jeg gjorde det..

I dag tog jeg mig sammen til at kravle på vægten, for første gang siden september. Jeg har virkelig frygtet, hvad den ville vise, men det var heldigvis ikke så slemt. Jeg husker ikke, hvad min vægt stod på i september, men mener ikke det er langt fra de 103 kg, som jeg så er havnet på nu. Jeg kan mærke at jeg er ved at ha det bedre og tænker at vi nok her fra d 1, skal prøve tilbage på den sunde linje igen.

Jeg har stadig Facebook gruppen - Sundt og jeg ved at jeg derinde altid kan få den støtte, motivation og inspiration jeg har brug for. Hvis du også kan li at dele alle de sunde ting med andre, så tjek gruppen ud.


6 kommentarer:

 1. Sejt, at du gjorde det! Hver ting til sin tid. Ingen grund til at stresse dig selv :-)

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager det i det tempo jeg kan..
   Jeg ved fra tidligere at hvis jeg er for hård ved mig selv, så ødelægger jeg det også for mig selv..
   For mig handler det ikke om et kæmpe vægttab, men om et sundere liv. ;)

   Knus <3

   Slet
 2. Taget i betragtning at det har været jul og sådan, så synes jeg absolut ikke det er slemt... sejt du overvandt frygten og besteg vægten :) den sunde livsstil stikker nok ingen steder hen, den er der helt sikkert når du har mod på at genfinde den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også pænt tilfreds.. Jeg frygtede lidt om jeg ville være kommet op på min max vægt på ca 110 kg, men det slap jeg da heldigvis for.. Taget hele min situation med forvirret smagsløg, dårlig søvn, usund mad osv.. så er jeg meget lettet..

   Jeg tager et skridt af gangen og så skal det nok lykkedes mig..
   Det vigtigste lige nu er bare en sundere livsstil.. ;)

   Knus <3

   Slet
 3. Så sejt at du overvandt frygten og gik på vægten! :-) Jeg tror ikke jeg har været på en siden 7. eller 8. klasse, og jeg går på universitetet nu! Ups.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det er meget personligt det med at stige op på vægten.
   Nogen skal holde sig helt fra det og andre skal kravle der op engang imellem bare lige for at se udsigten.. ha ha :P

   Knus <3

   Slet