google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Natmad.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. februar 2014

Natmad.

Mine lidt sære mad-rutiner, er lidt et kapitel for sig selv. Det har egentlig været noget røv siden 2012, for at være helt ærlig. November 2012 stoppede jeg med at ryge og gik over til damp. Det ændrede mine smagsløg totalt, så jeg har virkelig haft det svært med mad generelt. Jeg får spist, men ofte ikke ret sundt og altid på lidt skæve tidspunkter. Jeg er virkelig en klovn til at spise i løbet af dagen og det gør mig tit sulten, her sent om aftenen. Jeg har ikke været på vægten i over ½ år, men jeg tror snart jeg er klar til det. Samtidig skal jeg ha fundet tilbage til de gode rutiner. Lyst til det kommer snigende og det er så vigtig for at det skal lykkedes for mig.

4 kommentarer:

 1. At få de gode rutiner er simpelthen det sværeste! Jeg har selv brug for at finde dem igen også ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver aldrig god til at spise på faste tidspunkter, men jeg ved at jeg alligevel kan styre en rutine omkring hvad jeg stopper i hovedet.. feks havregryn til morgen, rugbrød til middag og sundere aftensmad.. der imellem skal jeg ha nogle sunde-mættende muligheder.. Jeg planlægger at være sundere her fra d 1 af igen.. føler jeg er ved at være klar til det og har i dag været på vægten for første gang siden september.. ;)

   Slet
 2. Det lyder virkelig bekendt den der med at spise på de underligste tidspunkter.. mine smagsløg fejler intet, men jeg er altid sulten når jeg har gået med hundene om aftenen.. den slår aldrig fejl :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror aldrig jeg bliver god til at spise på de rigtige tidspunkter, men kan alligevel godt finde ud af at følge en rutine der hedder: havregryn til morgenmad, rugbrød til forkost, sundere aftensmad og ind imellem sunde mættende muligheder.. Det skal nok lykkedes for mig.. ;)

   Slet