google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Isoleret, sund og drømmer mig væk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. marts 2014

Isoleret, sund og drømmer mig væk.

Jeg må nok indrømme at jeg isolere mig lidt for tiden, ikke fordi jeg ikke har lysten til at være sammen med andre, men jeg har ikke rigtig overskuddet til det. Jeg ved det ikke er sundt for mig, i for lang tid af gangen, men kan mærke det er det jeg har brug for lige nu, efter en lang og hård vinter. Jeg ved det vender igen og kan også mærke at det bliver bedre dag for dag.

I mandags startede vi op med den sunde livsstil igen og det er faktisk gået rigtig godt. Jeg har haft en del hovedpine og lidt andre fysiske forhindringer, men intet har stoppet mig endnu. Jeg har ikke fået trænet endnu, men det skal nok komme. Trangen til sukker er der konstant, men jeg er ikke faldet i endnu. I morgen skal jeg prøve at kravle på vægten, det er jeg virkelig spændt på. Det vigtigste er dog at jeg ved at de ting jeg fylder i hovedet, er sunde og at jeg for første gang længe nyder det.

I dag har vi feks prøvet at lave fyldte peberfrugter. Det er første gang vi har lavet dem og var begge positivt overrasket, over hvor gode de blev. Kæresten gav dem karakteren 9, på en skala fra 1-10. Vi stegte noget oksekød med løg, hvidløg, revet gulerod og squash, tomatpure, krydderier, rød pesto og til sidst lidt hakkede feta. Fyldte det i peberfrugterne og bagte dem i ovnen. Kom lidt revet ost på toppen til sidst. Vi fik lidt bulgur-salat, alm salat og tzatziki til. Smagte fantastisk.


Jeg er pt også stadig igang med alle de der praktiske Hængepartier og i dag har jeg bla. fået vasket gulvet og så gik jeg igang med at vaske soklen, under mine køkkenskabe, puhaaa.. kan helt seriøst ikke mindes, hvornår jeg sidst har fået vasket dem af. Jeg fik også vasket den der skraldepose-holder. Det er simpelthen sådan en stor befrielse for mig, for hver eneste hængeparti jeg besejre. Indimellem alle hængepartierne, går jeg egentlig bare og hygger mig, ser nogle film og venter på det der forår og sommer. Jeg drømmer mig væk til dage ved stranden, med alle de søde personer jeg har i mit liv. Drømmer mig væk til aftener på altanen, med grillen tændt, sammen med ham den lækre. Kan slet ikke vente..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar