google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Beskedne børne drømme.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. april 2014

Beskedne børne drømme.

Babyer og børn er jo bare noget af det sødeste i verden. Tænkt at selv jeg, har været sådan en lille en engang. Ja jeg er stadig lidt skruk, efter at ha set Charmetrolden William.

Det er dog slet ikke det dette indlæg skal handle om.

Jeg læste blog indlægget " Nogen store ønsker er faktisk ret beskedne" ved Duckysrapping og det satte nogle sjove tanker igang hos mig.

Jeg blev nysgerrig efter om andre har samme følelse som mig. Jeg tænker lidt at vi alle sammen, har en eller anden ting, vi ikke måtte få af vores forældre som barn. I Ducky's tilfælde, handler det om sådan en rigtig tivoli-ballon. Ja og jeg må nok også indrømme at jeg heller aldrig måtte få sådan en ballon som lille. Tror dog alligevel det lykkedes mig, en enkelt gang at få lokket en ud af min Mor. Det er dog ikke den ting jeg husker mest, at jeg ikke måtte få.

Mit beskedne ønske handlede altid om kæledyr. Min Far havde lidt besluttet at vi skulle ha en stor Irsk setter (jagt hund) og selv om jeg var rigtig glad for Remus, var det en alt for voldsom opgave for vores familie, med sådan en stor og aktiv hund. Det var vores hund, men ikke vores drøm. Min drøm var små kæle-dyr, men det var jo slet ikke på tale, med en jagt-hund i huset. Jeg kunne godt kæle med Remus og han var også en fantastisk hund, men han gjorde det umuligt for mig.. :D

Jeg kan ikke præcis huske, hvornår jeg fik mit første kæledyr, men tror jeg var 14-15 år. Ja der er man jo sådan set stadig barn, men min situation var lidt en anden. Min forældre var gået fra hinanden, jeg var en selvstændig, pisse umulig og forstyrret teenager. Ja, jeg købte en kat og tvang faktisk min Mor til at køre med mig ud, for at hente den. Den var sort og hvid og fik navnet Pikatu :P Med tiden endte min Mor faktisk med at blive ret glad for den, desværre havde vi den faktisk ikke særlig længe (max. 2 år). Pludselig en dag var den væk og kom aldrig hjem igen.

Jeg flyttede hjemme fra som 16 årig og der var jeg fast besluttet på at alle de ting, jeg ikke måtte som barn, dem skulle jeg prøve som voksen. Alene at kunne lave det aftensmad man gerne ville ha', var i de første par år, noget af det jeg nød aller mest. Jeg tror lidt det er en af grundene til at jeg i dag, går meget op i at vi skal prøve nye rettet og at jeg sjældent, gider spise det samme mad for tit.

Nå men, dette indlæg udvikler sig sgu da lidt.. sorry..

Som 19 årig købte jeg et par engelske undulater og det er faktisk først her i år, jeg ikke længere har undulater.Jeg nåede faktisk ialt at ha 5 forskellige og de gav mig alle sammen nogen oplevelser jeg aldrig glemmer. Tulle og Ludvig var de sidste to, men det gik desværre ikke med dem. De bor i dag et sted med langt mere plads.

For ca 7 år siden, fik jeg faktisk mit første kæledyr af min Mor. Efter jeg blev syg og min indlæggelse på psyk, valgte hun at forære mig et 54L akvarie med tilbehør og et lille tilskud til fisk. Hmm.. kan ikke finde ud af om fisk er rigtig kæledyr? Det akvarie har jeg stadig i dag og det har givet mig rigtig meget godt. Vi var faktisk oppe på 6 akvarier sidste år, men vi har lukket ned for 2 af dem.

Grunden til at vi lukkede ned for 2 af akvarierne, var faktisk fordi det ene ikke kørte som det skulle og fordi, jeg nu havde fået en ny ide. Jeg har de sidste par år været forelsket i de små dværghamstere. Ja og 2014 blev året hvor jeg igen udvidede min liste med kæledyr. Faktisk en ret sjovt historie, som jeg også tidligere har skrevet om her på bloggen - En hamster blev til fem.

Nu er jeg ikke længere fornærmet over at jeg som barn ikke måtte få et kæledyr, man kan jo altid tage revanche som voksen. Alle dyr har bragt mig stor glæde og selv om jeg ikke har planer om flere dyr i fremtiden, så står muligheden stadig åben. Jeg må nok indrømme at selv om jeg var små fornærmet over at jeg ikke måtte få et lille dyr i min barndom, så var det nok bedst at vente. Jeg tror sagtens jeg kunne ha klare det, men jeg går meget op i at man skal sætte sig ordenligt ind i tingene og man skal ikke bare få et kæledyr for sjovt.

Jeg tror faktisk godt jeg kunne lave en hel liste over ting, jeg ikke måtte som barn, men som i nok ved, så har jeg skruet ned for brokken.. ha ha.. Listen over ting jeg ikke måtte, men gjorde alligevel, er nok alligevel længere.. :P

Kunne være hyggeligt hvis i har lyst til at være med?
Du kan enten smide en kommentar her eller lave dit eget indlæg. 
Hvad måtte du ikke som barn, som i dag stadig ville bringe stor glæde.

8 kommentarer:

 1. Hold da op, så blev der åbnet for erindringerne. Sjovt at læse hvor inspirationen førte dig hen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... "hold da op", var også min egen tanke da jeg opdagede hvor meget jeg havde skrevet... Synes faktisk det var alt for langt, men synes ikke jeg kunne slette noget af det.. ;)

   Jeg elsker når andre bloggerer sætter tanker i gang og at man kan inspirere hinanden.

   Knus <3

   Slet
 2. Åårh ville også lave sådan et indlæg!!! Bare et problem..... Jeg kan ikke finde på noget jeg ikke måtte som jeg kan i dag :D hahaha

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan være du en dag kommer i tanke om det.. :P

   Slet
 3. Sikke et dejligt indlæg - det er hyggeligt at læse om :-)
  Hm.. Jeg har tænkt gennem hele indlægget, tænk og tænk over, hvad jeg ikke måtte få som barn - men jeg kan faktisk ikke kommet i tanke om noget! Ret mærkeligt, for jeg har egentlig ikke været mere forkælet end mine veninder og sådan. Måske er det bare, fordi min hjerne ikke fungerer så godt i disse dage. Hvis jeg kommer i tanke om noget, vender jeg tilbage. I hvert fald hyggeligt at læse om :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar.. elsker når i skriver til mig.. <3

   Ja, ens hjerne kan godt gå lidt i baglås når man er inde i en af de dårlige perioder.. Det kan være du en dag kommer i tanke om det.. ;)

   Knus <3

   Slet
 4. Jeg måtte stort set alt da jeg var barn - indenfor rimelighedens grænser selvfølgelig. Jeg havde kæledyr, min familie havde kæledyr osv osv.. Og med 3 ældre brødre i huset, så var alt de gjorde jo stort set også noget jeg selv prøvede.

  Mht. om fiske er kæledyr, så ville jeg så lige indskyde at ja - det kan de være :) Jeg har haft masser af håndtamme slørhaler. Ja, du læste rigtig n_n Mine første egne slørhaler fik jeg tilbage i 1999, tilsammen med min daværende kæreste. Stanley og Ibkiss. De svømmede ind i ens hånd, når man stak den ned til dem og de elskede når man rykkede dem i halen ha ha

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må alligevel være dejligt at kunne tænke tilbage på sin barndom på den måde.. Jeg har lister med ting jeg ikke måtte, nogen gange også det helt modsatte. <3 Ja det lyder nok lidt forvirrende, men det var det også.. ;)

   Jeg synes personligt også at fisk er kæledyr, men jeg ved at der findes flere der griner lidt af det, når jeg nævner det.. :D Jeg har faktisk også prøvet med slørhaler.. :P

   Knus <3

   Slet