google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dagen skal vendes på hovedet med forkælelse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. april 2014

Dagen skal vendes på hovedet med forkælelse.

I går var jeg sådan nogen lunde tidlig oppe, det vil sige kl. 9. Det er tidligt for mig lige pt. Jeg fik besøg af en mand fra teknisk forvaltning, som skulle kigge lejligheden igennem og tage nogle prøver af noget skimmelsvamp. Det var ordnet på et kvarter og så tænke jeg at jeg da lige skulle prøve at kravle på vægten. Jeg må nok indrømme at jeg ikke har turde kigge på den i et par uger og da jeg så tallet, blev jeg også lidt deprimeret. Jeg har taget 2,5 kg på på 2-3 uger. Det kan altså ikke blive ved med at gå. Dog gider jeg ikke dunke mig selv i hovedet med det. Jeg har taget over 10 kg på på 1 år og det gør mig enormt ked af det. Hele 2013 var for mig et lorte år og tog bare alle mine kræfter. Jeg ved at 2014 bliver noget helt andet, for jeg har det allerede bedre og har fået styr på en masse af de ting, som fyldte så meget sidste år. Så jeg er sikker på at motivationen nok skal komme, jeg kan bare ikke presse den frem. Det har jeg forsøgt nu 4 gange i dette år og der går kun en uge, så falder jeg tilbage i dårlige vaner og fylder mig med snask. Sådan ønsker jeg ikke det skal være, jeg skal bruge min sunde fornuft noget mere og så skal jeg prøve at slæbe mig til træning igen. Jeg overvejer faktisk også om jeg denne gang, skal tage lægen med på råd, men nu må vi se. Der går nok lige et par dage inden min hjerne har vænnet sig til tanken.

Nå men jeg blev jo altså så deprimeret, af den vægt i går og det skal man bare ikke være på sin års dag med kæresten, så jeg besluttede at jeg ville købe et lækkert groft brød og måske lige en enkelt fed neglelak, for at sætte fut i humøret. Det blev dog både til en gave til mig selv og en til kæresten. Vi havde ellers aftalt at vi ikke skulle være på gaver, men jeg tænkte at det kunne jeg godt lige tillade mig, når gaven til ham var noget vi begge kunne få glæde af.


Til mig: en peel-off maske, min første eyeliner i 15 år og en street artist neglelak fra Maybelline.

Til Kæresten: Gave på billedet indholder sådan en pakke med biograf-billetter købt i kvickly.

Ja det endte faktisk med at jeg delte den der peel-off maske med kæresten. Da jeg fortalte ham at jeg havde købt sådan en, var hans reaktion: Årrggghhh sådan en har jeg altid gerne ville prøve.. Så i fremtiden skal jeg vidst bare købe sådan en maske til ham, hvis han skal ha lidt underholdning. :P

Den der eyeliner, er sådan en pen og jeg prøvede den lige i går, inden jeg skulle i bad, Det bliver jeg godt nok ikke mester til.. Hvordan bruger man sådan noget????? Jeg vil lære det?? ha ha


Det vigtige var at jeg fik vendt dagen fra noget meget deprimerende og hysterisk, til en dejlig dag. Det har jeg normalt ret svært ved, men denne gang lykkedes det for mig ret hurtigt.. Skønt.  Resten af dage vil jeg også blogge om, men det må lige blive et et andet indlæg.. Dette blev lidt længere end planlagt.. :P

6 kommentarer:

 1. Lyder som om det blev en rigtig hyggelig dag! :D

  Mht eyelineren, så var jeg selv en klyt!! Har øvet og øvet og øvet mig og har nogle bestemte som jeg synes er nemmest at bruge :) aka meget brugervenlige haha.. Men ved ikk lige hvordan jeg viser dig en nem måde :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker lidt at den jeg har købt her virker mere smart end den faktisk er det når man først går igang. Ja og som du nævner, så kræver det noget noget øvelse. Lige det med eyeliner vil jeg rigtig gerne lære, men ender altid med at smører det helt skævt på.. :D Synes ikke det er fedt at ligne en klovn.. Hvad er din yndlings eyeliner?

   Slet
  2. Jeg skifter lidt rundt i dem, men jeg sørger altid for at det er med en tynd pensel! Nogle er sådan helt stive og jeg synes det er meget sværre med sådan nogle! Ved min er det bare en lille tynd pensel, så man nærmest bare maler stregen :)

   Slet
  3. Jeg skal nok prøve lidt flere hen af vejen..

   Den jeg har købt nu minder mest om sådan en tus-pen.. ved ikke om jeg kan styre dem der med pensler.. ;) Det må komme an på en prøve en dag. ;)

   Knus <3

   Slet
 2. Dejligt med noget selvforkælelse! :-) Jeg har også lige tilladt mig at bruge maaange penge på garn, som jeg har fået sendt med posten i denne uge. Det lyder måske ikke af så meget, men for mig føles dét nu også ret meget som selvforkælelse at modtage den pakke med garn :-)

  Eyelineren... Jeg ved ikke helt, hvad det er for en. Men mon ikke, der findes tutorials på youtube? Det gør der efterhånden til det meste makeup, synes jeg :-)

  Knus og god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vigtigste er jo altid at man selv synes man forkæler sig selv.. :P
   Ville ønske jeg var lige så kreativ som dig.. <3

   Jeg har kigget lidt på youtube men ikke så meget endnu.. må nok kigge lidt videre..

   Håber også du får en god weekend søde.. <3
   Knus <3

   Slet