google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nyder Pinsen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. juni 2014

Nyder Pinsen.

Ser vi ikke bare søde ud??

Vi nyder pinsen så meget vi kan, selv om det til tider kan være svært, når kæresten også har noget sygdom, han bare ikke kan slippe af med.

I går havde vi en hyggeligt grill-aften, ved hans Mor, sammen med resten af svigerfamilien. Det var meget hyggeligt og mums vi fik en masse lækker mad.

I dag har vi været på stranden et par timer, også sammen med den søde svigerfamilie. Dog måtte vi ret pludseligt bryde op og køre hjem. Søren kunne ikke tåle mere frisk luft og skulle bare hjem i seng. I morgen skulle vejret blive endnu bedre, så der tager jeg igen en tur på standen. Det er med at nyde det når muligheden er der og jeg kan slet ikke lade være. Så må vi se om Søren er frisk til at tage med, eller om han skal blive under dynen.

Håber også at i har en skøn pinse og nyder vejret ?

Der har været ret stille med kommentarer her på bloggen, men tænker at det er fordi i nyder livet og det gør mig glad, selv om i også er savnet.. :D

4 kommentarer:

 1. Jo, I er helt vildt søde, synes jeg! Håber, du/I fik en god dag på stranden :-)
  Jeg har tænkt det samme i forhold til kommentarer - men tror, som du siger, at det skyldes vejret :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha.. Jo jeg havde en skøn dag på stranden igen..
   Søren måtte blive i sengen desværre..

   Knus <3

   Slet
 2. Rigtig godt billede af jer søde :)

  Lyder som om I har haft en rigtig god pinse :) vejret har jo også været perfekt, så det kunne jo ikke være bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde.. <3

   Det har været en lækker pinse.. ;)

   Slet