google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Glæde i mit indre.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. august 2014

Glæde i mit indre.


Dagen i dag er gået alt for hurtig, men har været rigtig dejligt. Jeg stod op kl 9 og besluttede med det samme at jeg ville kaste lidt havregryn i hovedet og derefter køre til Odense. Vejret var skønt og jeg ville gå mig en lang tur. Det blev da også til næsten 10 km og tiden var næsten ved at løbe fra mig til sidst. Jeg fik turfet og samtidig nydt det gode vejr i Odense. Odense gir mig faktisk lidt feber for tiden. De holder den ene festival efter den anden og det er umuligt at holde styr på, hvornår der sker hvad. Lige nu er de igang med oprydning efter H. C. Andersen Festivallen og samtidig er Film Festivallen igang. Det går faktisk så stærkt at de selv, har svært ved at følge med og det ses tydeligt, rundt omkring i byen.

Jeg var også på lidt garn shopping. Både i Tante Grøn, Søstrene Grene og Kvickly. Jeg fandt sådan en sød kurv, jeg også kan opbevare mit garn i. Nu har jeg lidt forskellig at gå igang med. Så er det bare lige med, hvad det skal blive til. Jeg har lånt nogle hækle bøger på Biblioteket, for at finde lidt inspiration.

Ud over hæklerier, garn, Odense og turf, har det bare været en lækker dag. Solen har varmet mine kinder og jeg har virkelig mærket glæde, helt inde i mit aller inderste sted. Sådan nogle dage er guld værd og det gør bare at jeg har lyst til at leve, opleve og mærke. Jeg er lykkelig og føler mig i dag, som en af de heldigste i verden. Turen til Odense tog kræfter og jeg var helt smadret, da jeg kom hjem, men det var turen værd. Der er bare mange indtryk alle steder og selv om jeg elsker det, så skal jeg også passe lidt på. I morgen står dagen vidst bare på afslapning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar