google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ned i gear.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. august 2014

Ned i gear.


Dagen startede med at jeg var lidt praktisk, fik ryddet lidt op osv. Derefter cyklede jeg op i Matas for at shoppe lidt, for et gavekort jeg fik i fødselsdagsgave af min Farmor. Købte mig også et par grov bolle, med hjem fra bageren. Resten af dagen står på afslapning på sofaen og hygge. Måske snupper jeg en lille morfar og en film. Trænger virkelig til at komme lidt ned i gear. Måske skal jeg også hækle lidt. Er igang med et lille etui til mine hæklenåle.

Håber i alle sammen får en lækker dag. :D

4 kommentarer:

 1. Dejligt at komme lidt ned i gear igen :-)
  Jeg kom til at tænke på - jeg ved ikke, om du allerede har set det på min blog, når jeg har skrevet det, men ellers ville jeg lige give dig et tip. Jeg køber ofte garn i genbrugsbutikker. Det er billigt, og så kan man få mange forskellige farver - hvis man f.eks. skal hækle et tæppe :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk kigget i vores genbrugs forretning, de havde hverken hæklenåle eller garn.. Men jeg vil da klart holde udkig.. ;) Min tanke er at jeg vil igang med et tæpp og lige nu tænker jeg at det skal være med granny stripes, så er jeg fri for at sy alle de firkanter sammen.. men jeg har ikke besluttet noget endeligt endnu.. :D Har du set min nye garn kurv.. ? Smed et billede op af den i går.. :D er du egentlig på instagram?

   Slet
  2. Ja, den er rigtig fin, den kurv - selv har jeg mit garn til at ligge i en puff, som står ved siden af sofaen. Egentlig havde jeg flettet en kurv til det - men det går altså ikke, når man har kat :b
   Nej, jeg er ikke på instagram :-) Eller jo, jeg har oprettet en profil engang for at prøve det - men jeg har faktisk aldrig brugt den :-)

   Slet
  3. Det var da også en god ide med din puff.. :D

   Hvis du skulle finde på at tjekke instagram ud igen så hedder jeg Jeakh <3

   Slet