google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Volbeat i Fængslet.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. august 2014

Volbeat i Fængslet.


I lørdags var vi til Volbeat koncert i Fængslet og hold nu op, det var lidt af en oplevelse. Jeg fik billetterne i Julegave og har virkelig glædet mig. Havde ikke været i hængslet før, så det havde jeg virkelig set frem til, men øv siger jeg bare. Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte, for har meget blandet følelser om oplevelsen. Jeg vil gerne advare om at der kommer en del brok nu.

Volbeat har fået den dårlige vane at ha' 3 opvarmningsbands. Jeg ved ikke, om de selv tænker over det, men det ødelægger virkelig humøret at man skal stå i 4-5 timer og vente. Man får ondt i benene, bliver træt, sløv, uoplagt osv.. Meningen med opvarmningsbands, er jo at man kommer i humøret, så man virkelig er klar til Volbeat. Men efter 4-5 timer på pladsen, ved siden at fængslet, var jeg seriøst ved at gi' op. Ja og for det ikke skal være løgn, så var det alt for besværligt at gå efter mad, drikke og toilettet, måtte jeg også opgive. 

Volbeat går på scenen, men jeg skal tisse, er træt, har ondt i fødderne, er sulten, har ikke drukket noget i flere timer osv.. Angsten sniger sig ind på mig og det bliver bestemt ikke bedre, da en gruppe voldsomme og meget fulde fyre begynder at hoppe, skubbe og crowdsurfe lige bag mig. Hver 2 minut, er jeg ved at få en forvokset flødebolle uden bluse, i nakken. Volbeat hiver mig op, sætter mig igang, men angsten stiger. Jeg kigger mig omkring og prøver at udtænke en flugtplan, hvis noget forfærdeligt skulle ske. Jeg kan ikke se noget security. Hvilket jeg er meget i chok over, for pludselig slår det mig at jeg ikke har set nogen hele dagen. De eneste personale jeg har set, er enten dem som står i baren eller dem som står ved hegnet og de ville seriøst aldrig kunne rede mig, fra 20.000 sindsyge Volbeat fans.

Tiden flyver, jeg prøver at glemme det hele og nyde musikken, for den er som altid fantastisk. Volbeat gir mig en fed oplevelse og som altid gir de lidt extra. Jeg må efterhånden ha' set dem live ca. 10 gange, men fængslet var nok det dårligste sted, at opleve dem. Fængslet i Horsens havde givet mig en masse forventninger, men OMFG det gør jeg simpelthen ikke igen. 20.000 var seriøst en opgave de ikke magtede og det gør jeg aldrig igen. De mener det sgu, når de kalder det fængslet.

Men Hey.... Jeg klarede det.. Jeg er sgu for sej. :D

4 kommentarer:

 1. Lyder nu heller ikke som det allermest gennemtænkte arrangement... har hørt blandede oplevelser med netop fængslet i Horsens. Og jeg må nok indrømme at jeg ikke lige umiddelbart ser et fængsel som koncertsted.... men det kommer nok meget an på, hvor mange koncertgæster der kommer... men selvfølgelig smag og behag er da heldigvis forskelligt :)

  Super godt gået, at du klarede det uden at blive for grebet af angsten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja egentlig var koncerten ikke i fængslet, de havde været nød til at rykke det helt ud på pladsen udenfor gården for at alle kunne være der. Men for mig føltes det som om jeg sad i en lille celle og ikke kunne komme nogen steder.

   Jeg tror også det har meget at sige at det var en rock koncert.. Folk er bare lidt mere vilde og lidt mere fulde til volbeat end til så meget andet. Netop derfor burde der også ha været en del mere tjek på sagerne.

   Jeg er glad for at jeg klarede det, men det var hårdt og jeg gør det ikke igen.
   For mig var det ren tortur.

   Slet
 2. Hej Jeanette,
  Først og fremmest er vi kede af at høre om din oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig at alle der kommer på FÆNGSLET hvad enten det er til en koncert, i Fængselsmuseet, til et kulturarrangement eller som led i et virksomhedsbesøg, går herfra med en uforglemmelig oplevelse. Af den positive slags!

  Som vi har kommenteret på dit opslag på facebook tager vi meget gerne i mod ris og/eller ros, da det jo er alfa omega for at vi kan forbedre os.
  Ved sommerens koncerter er det dog Horsens & Friends som har været koncertarrangør og vi har derfor som sådan ikke noget med boder, sikkerhed osv. at gøre. Men vi vil rigtig gerne gå videre med din oplevelse, så koncertarrangøren bliver gjort opmærksom på det.
  Generelt kan vi dog fortælle at Volbeat forløb meget roligt og at der var masser af vagter til stede på pladsen. Men det ændrer selvfølgelig ikke på den følelse du stod med.
  Vi håber dog, at se dig igen en anden gang bag pigtråden og de høje mure. Hvis ikke til en rock koncert, så måske i en anden sammenhæng.
  De bedste hilsner fra de indsatte på FÆNGSLET

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for jeres respons, dejligt at i tager mine ord alvorligt. Jeg må indrømme at jeg nok ikke igen stiller op, til en så stor koncert ved fængslet. Det er en af den slags oplevelser, man som angst patient ikke glemmer. Du skriver at det forløb meget roligt, det var bestemt ikke den oplevelse jeg havde, der hvor jeg stod. Jeg følte mig fængslet og det troede jeg ikke var meningen.

   Mvh Jeanette

   Slet