google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg forbeholder mig retten.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. oktober 2014

Jeg forbeholder mig retten.

Nogen af jer læste måske mit indlæg - Hidsige Flammer. I det indlæg fortæller jeg blandt andet at jeg ind imellem følger mig chikaneret af en person, som jeg ikke længere ønsker at ha kontakt med. Siden jeg skrev dette indlæg, har jeg fået et par anonyme beskeder her på bloggen. Jeg har ingen ide om hvem disse beskeder er fra. Problemet med de anonyme beskeder er lidt at min krop og mit sind, kommer på overarbejde. Jeg tolker på en masse ting og alt for mange tanker forstyrre mig.

Jeg har derfor taget en beslutning, som jeg lige vil dele med jer. Jeg sletter alle anonyme beskeder, hvis jeg føler at de giver mig negative tanker, skubber til mig, provokeret mig osv.. Nogen af disse beskeder vil for andre, se helt uskyldige ud og nogen af dem er det måske også. Problemet er at når først mine tanker går igang, er det svært at stoppe igen. Man kan stadig skrive til mig som anonym, men jeg forbeholder mig pt retten til at slette alt der forstyrre mig. Du vil stadig kunne bruge anonymt svar, men hvis du vil sikre at den ikke ryger i skraldespanden, så skriv gerne hvem du er.

4 kommentarer:

 1. Kan sagtens følge dig, det er ikke altid nemt når tankerne sætter hjernen på overarbejde... det er din blog, så jeg synes det er fint du forbeholder dig retten til at slette nogle af de beskeder du ikke føler dig tilpas med.

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Normalt er jeg meget imod at man bare sletter beskeder, men i dette tilfælde er jeg ind imellem nød til det.

   Kram <3

   Slet
 2. Husk at det kun var i gamle dage, at vi kvinder kom fra "Flinkeskolen"!
  Du behøver ikke være så sød- hvis du føler dig såret, provokeret på den dårlige måde, svinet til osv. Så synes jeg det er helt okay at slette og nu har du endda været så sød at forklare det på den pæne måde :-)
  Sov sødt kære.
  Tina og hilsner fra Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ind imellem ville jeg ønske man ikke skulle være så voksen og ansvarlig.. :D
   Tingene er nogen gange så indviklet som voksen.

   Tak for dine søde kommentarer. <3

   Slet