google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Søren's dejlige dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. oktober 2014

Søren's dejlige dag.

Det har faktisk været en ret dejlig Mandag her. Søren har fødselsdag og er fyld 37 dejlige år. Vi holdt jo rigtig fødselsdag for ham i weekenden, så i dag var bare ham og mig og masser af hygge. Vi havde en del rester fra weekenden, så det bliv til en lækker morgen brunch. Efter en god brunch høre der sig en Morfar til. Jeg faldt hurtig om på Randi(sofaen) og sov næsten 2 timer. Så var det ellers op af sofaen, i bad og over til fysioterapeuten. Hun lavede en hurtig infrarød behandling og gav mig tape på. Jeg var der max i 15 min og skal derover igen onsdag. Søren havde egentlig fået en store gave af mig i sidste uge, men jeg smuttede lige hurtig i kvickly, fandt 2 t-shirts, en lego figur og et skrabelod. Han blev glad for gaven og vi brugte eftermiddagen, med et stykke af svigerindens kiksekage og at se Geo's - Kemo og Comedy.

Og så kom vi ellers til det vigtigste. Kæresten er tosset med sushi og det er jeg bestemt ikke. Synes det ser mega lækkert ud, men jeg kan desværre ikke li det. Søren bestemt allerede i sidste uge at vi i dag, skulle en tur på Asia og spise. Heldigvis har de meget andet. Det er et af hans yndlingssteder og han kunne næsten ikke vente, på at vi måtte bestille. Det var super hyggeligt og skal lige love for at vi blev mætte.

Hvis han skulle gi' en karakter fra 1-10, så har dagen i dag fået et 9 tal. Havde der været lidt sol, så havde den fået 10. Jeg kan kun gi' ham ret. Det har virkelig været en rigtig dejlig mandag. <3


2 kommentarer:

 1. Lyder da som en super hyggelig dag :)

  Asia er altså også et godt sted :)

  Jeg er heller ikke den store Sushi fan, kan simpelthen ikke få mig selv til at spise det... men heldigvis er smag og behag jo forskelligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en super hyggelig dag og yep Asia er virkelig dejligt. :P

   Slet