google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dagen efter min samtale.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. november 2014

Dagen efter min samtale.


Efter min samtale på psyk i dag, kørte jeg en tur i Matas og ville egentlig købe en tube med den sorte maske, men jeg må indrømme at jeg stadig ikke rigtig tør. Jeg har en utrolig sart hud og jeg er ikke sikker på, om den kan tåle det. Det blev dog til nogle næse-strips og en ny peel-off maske i stedet for. Jeg så at Gizmo havde testet den der, blå peel-off maske fra Matas og jeg blev fristet. Glæder mig til at prøve den.

Jeg testede en af de der næse-strips med det samme. Det var faktisk ret let og den tog godt fat. Den skulle kun sidde i 10-15 min og da jeg fik den af, var huden dejlig og blød. Man får 6 strips for 45 kr, så det synes jeg var en fair pris.

Eftermiddagen gik med at gemme mig lidt, for nedrullede gardiner og en fik en lille Morfar. Vågnede ved at Søren kom hjem og pludselig var det tid til aftensmad. Han var så søde at lave Pasta Miracoli med champignon og bacon. Elsker at vi er der så meget for hinanden, når den ene ikke lige er på toppen. Det er noget af det jeg sætter aller mest pris på.

Aftenen er bare forsvundet, jeg har set lidt tv, hygget med Bodil (dværghamster), lagt vasketøj sammen, blogget og surfet på nettet. Nu er det allerede sengetid og vi skal tidlig op. Der kommer en teknikker fra yousee imellem 8-10. Har haft nogle problemer med at se tv siden i fredags. Søren har heldigvis fri i morgen, så han har lovet at føre ordet og tage sig af det. Klokke 10.30 skal jeg til fysioterapeut og bagefter, tror jeg bare vi skal slappe af, hygge os og nyde at det er weekend.

2 kommentarer:

 1. Håber I får en rigtig god weekend uden for mange spekulationer :)

  Her står den på tidlig Mortens Aften i morgen med andesteg, flæskesteg, brune kartofler og alt tilbehør :) det skal nok blive hyggeligt :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu har jeg det ikke ret godt, men tænker at det i løbet af weekenden bliver bedre.

   Vi spiser normalt også and på forskud men i år skal vi faktisk holde en rigtig Mortens aften hos min svigermor. Jeg spurgte i sidste uge om der var stemning og heldigvis var der det..
   Glæder mig helt enormt til mandag.

   Knus <3

   Slet