google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: God start på ugen, taget alt i betragtning.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. november 2014

God start på ugen, taget alt i betragtning.

I formiddags fik jeg gjort lidt af lejligheden rent og så kørte jeg til Odense. Jeg fik købt alle gaver til Blogger Advents Kalenderen og glæder mig så meget, til at få dem pakke fint ind og sendt til Sandra. Jeg må også indrømme at jeg er gået et par kroner over budget, men kunne ikke lade være. :D

Billedet er taget tidligere i dag, da jeg sad i venteværelset ved øre, næse, hals lægen. Jeg sad næsten i 20 min og ventede på det blev min tur og klarede det super godt. Angsten var i mig og jeg var nød til at lege lidt med min mobil, for at koncentrer mig om noget andet. Det vigtige er at de fik fjerne den her spytsten, som var i min spytkanal og at det hele gik fint. Lægen var en udfordring, da han hele tiden fortalte mig hvad der skulle ske og om jeg kunne tåle bedøvelse osv. Kom nu bare i gang og ti stille, men han kan jo ikke vide at jeg har angst. Jeg fik endda en is bagefter, dog for at stoppe en blødning. Jeg ser lidt trist ud på billedet, men det er bare nervøsitet og angsten for angsten.

Bagefter tog jeg lige 55 minutters træning, nu jeg alligevel var i Odense. Så ellers bare hjem, hoppe i bad og få lavet noget aftensmad sammen med Søren. Vi fik Kylling steg med champignon, broccoli og gulerødder og til fik vi blandet salat. Dejligt mange grøntsager og det smagte skønt. Vi har været sunde i en uge nu og der er røget rigtig mange grøntsager ind. Det plejer være svært for mig, men denne gang føles det bare dejligt og det smager mig.

I morgen har jeg lovet mig selv en fridag og håber, jeg bare kan hygge mig på sofaen og slappe helt af. Tænker at jeg også skal hygge mig lidt med at pakke advents gaver ind og måske se en film eller spille noget Sims4. Det har været en god start på den ny uge, på trods af alle de forstyrrelser jeg har inde i. Jeg kan pt ikke gøre det store ved dem alligevel, så de er sat på pause. Onsdags skal jeg til samtale med overlægen på psyk og håber han kan hjælpe mig, med nogen af de forskellige følelser og forstyrrelser jeg pt går med. Lige nu føler jeg mig stadig magtesløs og såret, men jeg må tage en dag af gangen. Det har alt i alt været en god mandag, taget alt i betragtning. Nu vil jeg slukke hovedet lidt og så ellers i seng og sove igennem. Nat Nat.


4 kommentarer:

 1. Tænker så meget på dig for tiden... håber virkelig snart du kan se lyset for enden af tunnellen igen. Lyder super lækkert det mad I har fået, jeg er selv for dårlig til det med grøntsager, men prøver at få spist lidt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du søde.. tak for dine dejlige tanker, det varmer og håber du har ret.. :D

   Jeg har fundet ud af at for os handler det meget om texturen og forskellige måder at lave grøntsagerne på og samtidig prøve at gøre det simpelt. Feks er der nogen grøntsager vi kun kan li hvis de er kolde, nogen kan jeg kun li stegt og nogen skal være kogt.. Det er utrolig der kan være så stor forskel. Det handler også om hvilke grøntsager man sætter sammen.. Der er mange grøntsager som er ret kedelige alene, men hvis man blander dem med en anden kan det blive fantastisk. En sidste ting er at vi prøver gemme mange grøntsager i vores mad.. Feks skal vi ha lasagne i morgen og der kommer rigtig mange grøntsager i.

   Man skal finde det som virker for en selv og det kan faktisk tage længere tid end man regner med.. :D

   Knus og mange varme tanker tilbage til dig <3

   Slet
  2. Vi er begyndt at komme rodfrugter i vores lasagne, og det fungerer rigtig godt for os :) derudover er vi begyndt at få en del kål, men derudover er det ikke det vilde grøntsagsindtag vi har herhjemme... men i det nye år skal vi blive bedre til det har jeg bestemt :)

   Slet
  3. Vi kommer squash, gulerødder, løg og champignon i vores lasagne og rigtig meget af det. Det smager sååå godt... ha ha... Jeg kan også godt li kål, men det er nogen af det Søren har mest svært ved. :D

   Slet