google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fridagen gik ikke efter planen, men vi hygger.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. november 2014

Fridagen gik ikke efter planen, men vi hygger.

Fridagen gik ikke efter planen, men vi hygger.
Jeg har holdt fridag i dag, men den er ikke gået helt som forventet. Planen var at jeg bare skulle putte og se tv, men kl.14 gik både tv og internet signalet og de forventer først, det er lavet inden kl 3 i nat. Heldigvis har vi internet på mobilen...

Dagen har været utrolig forvirrende og fuld af følelser. Der har været tåre, men der har også være mange smil. Jeg er rigtig glad for at jeg skal på psyk i morgen og jeg håber de kan hjælpe mig, med at sætte nogle ting på plads.

Selv om vi ikke har haft tv og internet, så har vi virkelig hygget os her til aften. Søren lavede en lækker lasagne med masser af grøntsager i og bagefter hjalp han mig, med pakkerne til Blogger Advents Kalenderen.

Perle snefnugJeg hygger mig altid i hans selskab og han er så god til at være der for mig. Han et mit et og alt og den største støtte. Han forkæler mig og elsker mig, for den jeg er. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham. I dag er han kommet hjem med en gave til mig. Er de ikke bare fine??

Min dejlige svigerinde har inviteret mig ud og spise frokost på Torsdag og skal også hygge med hende Lørdag aften. Jeg glæder mig helt vildt og det bliver bare sååå hyggeligt. <3Nu vil jeg slukke og lukke for i dag.
Sengen kalder og der er en ny dag i morgen.
Godnat og sov dejligt alle som kigger med <3 


2 kommentarer:

 1. Sådan nogle pludselige afbrydelser kommer sjældent belejligt... vi oplevede for 2 år siden at vores tv signal forsvandt midt under den mest spændende NFL kamp - der var krise i det lille hjem... min bror var så så flink at ringe og sige at de kunne tage kanalen i analog og det kunne vi så heldigvis også (godt nok ikke i god kvalitet , men det var bedre end ingenting :-)

  Det er da rigtig sødt af Søren sådan at komme med gave til dig :-)

  Håber det kan hjækpe dig at få sluppet tankerne fri på psyk.

  Knus fra mig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er på mange punkter pinligt at man kan gå helt i panik over det.. Jeg kan normalt godt klare nogle timer uden, men synes det var lang tid i går og isært fordi jeg havde glædet mig til at putte og se tv..

   Søren er fantastisk og så hyggeligt at han laver perle-snefnug til mig..

   Knus <3

   Slet