google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Meget stolt, men meget træt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. november 2014

Meget stolt, men meget træt.


Meget stolt, men meget træt.

Ja sådan ser jeg så ud efter min træning. Jeg ligner altså altid en kogt krebs, når jeg går derfra. Synes ikke engang, det ser så slemt ud på billedet, som det i virkeligheden var. Jeg trænede i dag i 1 time og 20 min og hold nu op, hvor er jeg stolt af mig selv. Jeg er igang og min start er gået rigtig godt. Jeg har kun drukket cola zero 1 gang i denne uge og jeg har på intet tidspunkt, haft lyst til sukker. Det er ret vildt, når man tænker på at jeg de sidste par måneder, har haft en kæmpe over forbrug af sukker.

I denne uge har jeg trænet mandag, tirsdag og nu torsdag. I morgen holder jeg fri og nok også i weekenden, med mindre jeg lige bliver grebet af noget uro. Jeg kan mærke at træningen hjælper mig af med nogen af de spændinger jeg har i kroppen.

Menuen i dag var tortilla med oksekød og mange forskellige grøntsager. Jeg prøvede købe både de almindelig tortilla, men også nogle fuldkorns. Synes faktisk ikke der er den store forskel på smagen og der var også kun 20 kcal forskel. Det var virkelig lækkert aftensmad og vi skal ha det igen i morgen. Kan virkelig mærke at jeg har lysten til det sunde mad igen og helt uden de store problemer. Jeg er sikker på det er fordi, jeg er ved at være over alle de smagsforvirringer, jeg havde da jeg stoppede med at ryge. Det er utrolig at det først er nu, 2 år efter, jeg føler jeg kan smage normalt igen.

Det eneste som i denne uge, faktisk er blevet meget værre, er min søvn og at jeg har haft noget hovedpine. Hovedpinen kan være pga den dårlige søvn, men også fordi jeg har skåret så meget ned på sukkeret. Søvnen har været så forfærdeligt at jeg næsten ikke har kunne hænge sammen, Ja det lyder underligt, når nu alt det andet er gået så godt. Jeg har derfor besluttet at jeg i dag, prøver med en af mine indslumrings piller. Dem fik jeg i en kort periode sidste år og de hjalp mig virkelig meget.

Så i dag skal jeg tidlig i seng. For mig er tidlig i seng et sted imellem 00.00 og 01.00. Og når jeg står op i morgen, skal jeg på vægten. Er virkelig spændt på, om der allerede er sket noget. Jeg vejer mig 1 gang om uge og det er hver fredag. Er med i sådan et vejnings-skema via min Facebook gruppe Sundt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar