google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg har vundet en fotografering.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. november 2014

Jeg har vundet en fotografering.

Jeg har vundet en fotografering.
Jeg har været så heldig at vinde en GiveAway ved Maria. Jeg har vundet en fotografering ved Profilfoto til en værdig af 1.190 kr

Jeg er så heldig at kæresten, gerne vil ha taget billeder sammen med mig, så det glæder jeg mig til. Jeg har aldrig prøver en rigtig fotografering, men har altid gerne ville.

Gavekortet skal faktisk bruges her inden 1 december, så jeg håber vi kan få en tid inden.

Glæder mig helt vildt og lover at jeg nok skal vise jer resultatet. :D

6 kommentarer:

 1. Fedt! Tillykke, håber i finder en tid inden det udløber.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber vi kan nå det for det ville være en god gave til mine bedsteforældre til jul.
   Tænker jeg vil prøve ringe til dem i morgen :D

   Slet
 2. Kære Jeanette :)
  Hvor er det dejligt at du er glad for gavekortet :) Du kan godt bestille en tid til på den anden side af 1. december, hvis I har bedre tid der, så skal du bare ringe i god tid og bestille og husk at sige du har gavekortet :)

  Jeg glæder mig rigtig meget til at se jeres fine billeder og håber jeg måske må få lov at vise dem frem på min blog :)

  Kram Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gad godt hvis vi kunne nå det her inden jul, tror mine bedsteforældre ville elske et billede.

   Jeg glæder mig helt vildt, samtidig med at det også er lidt grænseoverskridende. Jeg lover at jeg nok skal vise billederne frem og jeg vil også gerne gæsteblogge hos dig, når vi får billederne. Jeg synes det er svært at tyde hvor mange billeder man får og om man også får dem digitalt. Ved du det søde?

   Knus <3

   Slet
 3. Du får vist kun selve fotoshootet af ca. en times varighed plus et eller to billeder.

  Men du kan tilkøbe alle de fotos fotografen har fyret af digitalt og så selv få dem fremkaldt.
  I kan også vente med at tilkøbe, fotografen gemmer dem i lang tid.

  Eller I kan bestille nogle billeder, så redigerer de dem og trykker dem ved et prof sted, så papir og farver er i top. Vi er meget glade for de billeder vi tilkøbte.
  Vi fik også alle billeder digitalt og kan se dem på den store TV skærm :-)

  Fordelen ved, at I får en time i foto studiet er, at der er forskellige ting I må bruge, stole, trapper, ting, I skal endelig læse grundigt på deres hjemmeside først og forberede jer til fotograferingen og endelig selv finde på sjove ting fra studiet, som I kan inddrage i jeres fotos.

  Vi har et stort flot foto, hvor vi holder en kæmpe stor tung ramme sammen, det blev til gode fotos.
  Vi lavede også nogle fjolle fotos, de er også hyggelige at sidde og se på TV skærmen, især når der kommer nogen forbi som også vil se med :-)

  Heidi fra Dyreglad pige valgte også at tilkøbe nogle billeder og blev rigtig glad for dem.
  Det vil være så dejligt om du vil gæsteblogge med de billeder du og Søren får taget.
  Og ja en god julegave er det og et godt minde.

  Knus fra Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har netop fået bestilt en tid til d 22.. altså allerede næste weekenden.. wee...
   Jeg glæder mig rigtig meget, men jeg kan godt fornemme at jeg selv kommer til at bruge nogle penge.. Jeg vil gerne ha billederne digitalt, men synes det ser lidt dyrt ud..
   Kan du hunske hvad i gav for extra billeder og digitale fotos??

   Krammer <3

   Slet