google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Perfekt Fridag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. november 2014

Perfekt Fridag.

Ligger bare her på Randi (sofaen) og putter. For at være helt ærlig, har jeg ikke lavet meget i dag. Lidt oprydning, sengeredning og ordnet noget vasketøj. Jeg fik også lavet en lækker tunsalat til frokost. Det har været en perfekt fridag. :D

Jeg har fået sovet 8½ time i nat og min indslumringsmedicin hjalp mig, med at falde i søvn. Det er godt nok ved at være længe siden, jeg har haft sådan en god nat. Jubiii..

Jeg har også været en tur på vægten i dag. Jeg startede på den sunde livsstil i mandags og i dag er det tid til vejning. I min Facebook gruppe sundt, vejer vi os hver fredag. Jeg har tabt mig 800 gram siden i mandags og i mandag spiste jeg sådan set, ret meget and med det hele til, ved min svigermor. At jeg har tabt mig 800 gram siden mandag er såå fedt. Det fedeste er dog at jeg ikke har haft lyst til hverken kage, sukker, slik, chokolade osv. Faktisk har jeg i dag tænkt: Der er noget helt galt i min krop.. Hvordan kan jeg miste lysten til kage???? Ha Ha.. Lige nu går alt den rigtige vej og det er simpelthen såå fedt. Nu skal jeg bare holde fast og ikke lade noget skubbe til mig.

Jeg kom til at regne ud i går at jeg har taget ca 22 kg på, på 2 år. Puha det er altså, alt alt for meget og jeg skammer mig virkelig over det. Jeg havde jo tabt mig dengang og nu har jeg taget det hele på, plus lidt mere. Øv altså, men jeg kan ikke dunke mig selv i hovedet med det. Hvis jeg kigger tilbage og ser hvor meget, jeg på de to år har været igennem, er det nok helt naturligt. Det vigtigste er at jeg nu er igang igen og at jeg lige nu føler mig motiveret. 

Aftenen står på hygge med min store kærlighed, vi skal spise tortilla igen, se vild med dans og slappe af. Jeg ved bare at denne weekend bliver den bedste længe.. Jubiiii... <3

Rigtig god weekend til jer <3

6 kommentarer:

 1. Altså ja 22 kg kan godt lyde som meget, men hvis du deler det ud, så er det under et kg om måneden :) self stadig træls, men det lyder da på sin vis lidt mere "ok" end 22kg du ved! Da jeg var 15, tog jeg 13 kg på på 3 måneder.. Det gjorde nas :s

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød... ha ha... Det er rigtig at det ikke lyder af så meget på den måde, men det er stadig rigtig mange kilo og det er ret skræmmende.. Men hvis jeg nu taber mig et kilo om måneden så er jeg tilbage til min vægt om 2 år.. ha ha.. Håber dog jeg kan tabe dem lidt hurtigere..

   Krammer <3

   Slet
 2. Synes det er super fedt du har tabt dig så meget denne uge... her står vægten stille, så det er lidt svært at finde motivationen til at tabe mig... spiser så heller ikke decideret sundt, men prøver da :)

  Tabte mig næsten 40 kg for 6 år siden, og tog så en del af det på igen... men nu er jeg "kun" 9 kg fra hvad vægten sagde dengang, så det er selvfølgelig lidt et plus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også overrasket over at det var så meget og at det har været så let.. Jeg plejer virkelig synes det er svært de første par uger.. Jeg er ikke engang sådan overdrevet sulten eller noget. Håber virkelig jeg har ramt det rigtige tidspunkt denne gang.

   Du er så sej søde.. Det er fandeme godt gået.. <3

   Kram

   Slet
  2. Jeg har ikke været på vægten i en lille måneds tid, men mit tøj er ikke blevet strammere, så helt skidt står det nok ikke til :)

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg må indrømmet at jeg ikke kan mærke det ret meget på tøjet.. Jeg er bare generelt træt at tøj.. det vil aldrig som jeg vil :P Jeg kunne da også kun lige skrue mig ned i mine trænings bukser jeg købte sidste år.. :D

   Slet