google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En forhutlet tilværelse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. december 2014

En forhutlet tilværelse.

Jeg vil gerne indrømme at jeg pt lever en lidt forhutlet tilværelse. Jeg er konstant træt og har en krop fuld af alverdens irriterende forstyrrelser, både fysiske og psykiske. Søvnen laver krumspring og alligevel magter jeg at "være" til. Jeg bor på min Randi (sofaen) det meste af tiden, dog får jeg også lavet de huslige pligter.

Jeg har i dag modtaget mit værktøj, så jeg kastede mig ud i et dampbad og rensning af min hud. Det er jo en lidt grov omgang få huden og man skal virkelig passe på, men tror det er gået ret godt. Jeg har været lidt rød her efterfølgende, men er sikker på det er væk i morgen. Det skal det være, for jeg skal i biffen.. :D

Eftermiddagen gik med at bytte rundt på nogle mobil telefoner. Kæresten har købet en ny iPhone6 og jeg var derfor så heldig at overtage hans iPhone5s. Den iPhone5 jeg havde i forvejen har vi så sat til salg på nettet. Jeg er rigtig glad for min nye mobil og føler mig overdrevet heldig. Tak Sød.

Ellers sker der ikke det store her hos mig. Den nye uge er igang og jeg glæder mig faktisk. I Morgen skal jeg i biffen og ud at spise med Søren. Senere på ugen skal jeg forbi min Mormor og Morfar og hente en "vaniljekranse-maskine". Lørdag skal vi lave julegodter og søndag skal vi spise frokost i Odense med Svigerfamilien. Jeg er sikker på det nok skal blive en rigtig god uge og jeg kan mærke at der er noget julestemning på vej. Det er som om det løber hen over gulvet, lige så stille, som i den der Sonos reklame.  Håber også i er ved at være klar til Jul og nyder alle dens smukke traditioner.

Jeg vil geare lidt ned og så er det snart tid til at drysse i seng.
Rigtig Glædelig December til jer alle sammen <3

6 kommentarer:

 1. God formiddag søde,

  vi er også lidt nede i energi her og bor meget på vores sofa, den har ikke fået et navn endnu :-)
  Maria er på Riget i dag og jeg får hjemmehjælp om lidt.

  Det bliver spændende om dit nye sæt virker på din hud. Ellers prøv den med gær og vand omrørt til en maske og ellers sig til, så kan jeg sende dig et par Black Head Killer masker, som du kan prøve :-)
  Det lyder dejlige med biograf og hygge med familien :-)

  Vi får juletræ i dag og så skal det pyntes, glæder mig og der kommer et indlæg om det :-)
  En god dag ønskes herfra Tina, med hilsner fra Maria.
  "En verden af kunst" på www.mariahoffbeck.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa..

   Det er nu også lækkert at putte på sofaen engang imellem..
   Det er gået okay med min hud, men det er jo lidt voldsomt..
   Tror faktisk gerne jeg til prøve sådan en Black head killer maske hvis du har en i overskud.. :D

   Lyder til i får en hyggeligt dag med juletræet.. Glæder mig til at se..

   Rigtig dejlig dag til jer.. Knus <3

   Slet
  2. Hvis du sender dine info til uglen3@gmail.com
   så sender jeg et par Black Head Killer masker fra LuxStyle :-)
   De er effektive og gode, du skal blot huske at bruge en god fed ansigtscreme bagefter, nu du har en sart hud ligesom jeg.

   Juleknus fra Tina
   Jule hilsner fra Maria, hun er lidt nede for tiden
   "En verden af kunst" på www.mariahoffbeck.blogspot.dk

   Slet
  3. Hej igen..

   Har netop smidt en mail afsted.. og mange mange tak søde..

   Kæmpe Julekram til jer begge.
   Jeg er ked af at høre at Maria ikke er på toppen..
   Håber snart hun får det bedre..

   Slet
 2. Konstant træthed, forstyrrelser fysisk og psykisk - det lyder også som mig pt. Håber, vi begge snart får det lidt bedre igen!

  Hvad sælger du din iphone for? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes vi fortjener lidt fremgang, er sikker på det er på vej til os <3

   Vi har egentligt sat den til 1800kr, men der har ikke været nogle interesseret endnu, så vi er til at handle med. Du kan jo prøve at komme med et bud, hvis du er interesseret.. :P

   Hvis du vil ha mere info kan du evt finde min på Facebook :D
   Mit fulde navn er: Jeanette Krohn Henriksen.

   Knus <3

   Slet