google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #11 - Julegave shopping.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. december 2014

Jule Blog Challenge #11 - Julegave shopping.

Julegave shoppingen sluttede i mandags for mig. Jeg har i år, shoppet julegaver af 3 omgange, men også et par stykker på nettet. Jeg elsker faktisk det her med at shoppet julegaver på nettet og især nu, hvor flere og flere har fri-fragt i december. Dog ved jeg at jeg skal være mere sikker, med de gaver jeg køber på nettet, fordi det kan tage længere tid at bytte.

Jeg er heldigvis helt færdig med gaverne nu og jeg har også fået dem alle sammen pakket fint ind. Jeg har nogle år, synes det var svært at finde overskud til at pakke gaverne ind og nogle gange bare tænkt at det skal overstået, men i år har jeg virkelig nydt det og hygget mig med det. Det er noget jeg altid har elsket, men desværre ikke altid, har kunne overskue.

Jeg havde sådan set købt nyt jule-papir til i år, men så fandt jeg ud af at jeg havde en masse fra tidligere og det må lige bruges op først. Hvor er det bare typisk mig. Har nok jule-papir, bånd og kort til de næste 2 år tror jeg. :D

6 kommentarer:

 1. Jeg er også færdig - både med at købe og pakke ind. Det er skønt! :-)
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig dejlig og selv om jeg har været ret nervøs over det, er det gået ok..
   Nu håber jeg bare jeg har købt det rigtige.. ;) Der er så mange overvejelser..

   Knus <3

   Slet
 2. Vores ligger også klar og venter :)

  Jeg sørger altid for at have noget gavepapir tilovers til året efter... for jeg har tendens til at begynde at pakke nogle gaver ind allerede i september, og der er der ikke rigtig nogen butikker, der har julepapir endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. September er godt nok også tidlig.. :P
   Jeg har nu også altid for meget.. både papir og bånd.. Man kan ikke få nok :D

   Knus <3

   Slet
  2. Nej, jeg har det på den måde, at jeg hader at pakke alle gaver til samme person ind i det samme papir - der skal helst være lidt forskelligt... og så skal der jo også være bånd til de forskellige slags papir :)

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg kan godt li at alle gaverne er i samme papir.. Ha Ha..
   Men jeg har altid masser af forskellig bånd som jeg sætter forskelligt sammen.. :D
   Der er mange måder at gøre det på :)

   Knus <3

   Slet