google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: På vejen hjem.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. januar 2015

På vejen hjem.

På vejen hjem fra min samtale på psyk fik jeg lige turfet lidt, tog et par zoner i Middelfart og en ved Langesø.. Det fik mig lidt ned i gear, efter en samtale med rigtig mange input og tanker. Jeg ligger pt nr 1 i Turf i region Syd Danmark.

Jeg fik handlet og hold nu op hvor var der mange fristelser. Jeg var heller ikke helt tilstede, tror det tog mig 20 minutter at beslutte hvilke æg jeg skulle købe. Bageren havde masser af lækre kager og jeg stod og savlede over et stykke lagkage, som skreg efter at komme med mig hjem. Jeg var heldigvis god og købte kun en sandwich. Fortryder stadig jeg ikke købte det lagkagestykke, men det går jo ikke. Jeg må være stærk og holde fast. Har heldigvis rigtig mange gode sunde alternativer herhjemme, frugt, yoghurt, knækbrød, nødder, rosiner, grøntsager osv. Min krop skriger igen nu: Ingen af de ting kan hamle op med Lagkage!!! (Hold nu kæft!)

Billedet er fra Langesø, ja indrømmer gerne at det er taget hurtig fra bilen. Jeg havde ikke jakke med, så det var for koldt at gå et tur rundt. Det var ellers smukt med tågen og der var ikke et øje i dag. Håber jeg kan lokke Søren med derover snart. Nu vil jeg slukke hovedet og gemme mig lidt for verden. Håber i alle sammen har en dejlig dag.

2 kommentarer:

 1. Hold nu fast i din gode beslutning om en sund start på det nye år. Der er ikke noget, der smager så godt som smagen af sundhed ;-)
  Der ser dejligt ud ved Langesø.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, hvem har bildt dig det ind??? Lagkage smage da pisse godt.. :P Jeg må vente, det kan være der bliver plads til lagkage en dag.

   Hvis du ikke har oplevet Langesø her på Fyn så er det virkelig et besøg værd.. Tror der er ca 4 km rundt om Søen og det er et af Fyns smukkeste steder.. :D

   Slet