google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Efter Oscar.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. februar 2015

Efter Oscar.

Ja søndag nat blev lang, men kl 4.30 måtte jeg overgi mig og gå i seng. Planen var så at jeg ville optage og se det sidste af Oscar, når jeg igen stod op. Jeg startede dagen kl 11, fik ordnet vasketøj og ryddet lidt op.

Sprang mine havregryn over og lavede en lækker juice med gulerødder, appelsin, æble og blåbær. Og så var det ellers tid til at se det sidste af Oscar uddelingen, som jeg havde optaget. Gik igang, men efter kun ½ time opgav jeg. Det var bare som om jeg havde fået nok af min sofa, efter i går og trængte sådan til at komme ud i stedet for. Jeg slukke fjernsynet igen, snuppede et stykke rugbrød og så kørte jeg ellers mod Odense.

Jeg gik en lang tur i Odense, spillede lidt Ingress og så mødtes jeg med Søren, da han havde fri. Før man få set sig om, er klokken mange og man skal hjem og lave aftensmad.
 Jeg har længe gerne ville prøve de der nye friske pasta som hedder grøntsags-bånd. Jeg ledte efter dem i sidste uge, men der var de åbenbart udsolgt over alt. Det lykkedes os dog at få fat i nogen til i dag, så dem har vi fået til aften, sammen med kylling, grøntsager, cremefine og parmesan ost. De smagte faktisk overraskende godt, jeg er selv super glad for dem. De føles lidt tyndere og blødere, men ellers smager de som almindelig frisk pasta. Søren synes at konsistensen var lidt underlig, men ellers kunne han også godt li det. Det bliver ikke sidste gang vi skal smage dem og de findes jo også i andre varianter.

Nu er mandagen allerede slut og igen kan jeg ikke følge med, dagene flyver bare forbi lige for tiden. Klokken er ikke engang rundet midnat og jeg er helt smadret, tror bare jeg daffer i seng. :D

2 kommentarer:

 1. Kan høre, at jeg ikke er gået glip af noget i Oscar showet.
  Dejligt at prøve noget nyt mad. Det er skønt. Jeg kan mærke, at når vi har travlt, så falder vi tilbage på de bestemt ikke kedelige, men traditionelle og gammelkendte retter. Fordi vi så kan købe ind og lave det 'på rygraden'.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke rigtig du er gået glip af noget.. :D

   Nu har jeg prøvet at lave min livsstil om i mange år efter hånden og jeg har det på samme måde, der er bare nogle retter som man selv føler er en nem løsning.. Med tiden har jeg dog fundet ud af at der findes mange andre ting som også kan være nemt. Men det er nok også fordi min kæreste er min egen køkken-snitter. Han ordner og skær stor set altid grøntsagerne. Det er fantastisk. Uden ham ville det aldrig går.

   Ja og faktisk er den her ret en af vores yndlings :D

   Knus <3

   Slet