google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: God Balance og Kærlighed.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. februar 2015

God Balance og Kærlighed.

Jeg synes det har været en underlig mandag og start på ugen, ikke fordi det er en specielt dårlig dag, men jeg kan for første gang i år, virkelig mærke at min krop er træt. Jeg brugte sindsygt mange kræfter i December og det er jeg nok bare stadig, ikke rigtig kommet mig over. Jeg prøver at holde humøret oppe og følge min sunde fornuft, men kan mærke, at det i denne uge skubber til noget i mig. Jeg har lyst til at begrave mig på min sofa og gemme mig. Indtil videre prøver jeg at holde en god balance, det skal være plads til masser af afslapning, men jeg må også få rørt mig bare lidt. Tanken var i dag at jeg ville træne, men jeg er smadret og vejret trak mig endnu længere ned. Jeg lavede det om til en sofa dag med hygge. Efter lidt tid lavede jeg det alligevel om, fik lavet rugbrødsdej, vasket tøj og så kørte jeg en tur til Odense og fik da gået i ca 1 times tid. Det er vel bedre end ingen ting.

Ja og når det så er sagt og jeg lige tænker lidt over det, er jeg faktisk så stolt af mig selv at det er lige før jeg får tåre i øjnene. Et af mine største ønsker er at bruge min sunde fornuft og finde en god balance, det synes jeg faktisk at jeg formår i dag. Det er en god balance af sofa-tid og en gåtur. Jeg mærker efter og lytter til både mit sind og min krop og det er virkelig fremskridt. Øvelse gør mester ikk?

Jeg ville egentlig gerne ha deltaget i mindehøjtideligheden i Odense her til aften, men i dag sagde kroppen at det er noget min angst ikke er klar til. Jeg blev hjemme, tændte lys og så det i fjernsynet. Havde ikke lige regnet med at det ville være så rørende. Jeg fik tåre i mine øjne flere gange og synes virkelig det var smukt. Så mange gode ord og så mange mennesker som står sammen. Jeg er sku stolt af at være Dansker.

Jeg har med vilje ikke rigtig sagt eller skrevet det store om selve hændelsen i weekenden, det er helt klart med vilje. Jeg har en stor indre vrede og jeg har besluttet at den ikke skal ud. Hellere vise sin støtte og kærlighed til sine medmennesker.  Kan du mærke det?? Sender al min kærlighed og gode karma ud til jer alle sammen. <3

2 kommentarer:

 1. Jeg synes, at det er så skønt, at selv om din dag starter med at du er træt og føler du ikke rigtig kan, så formår du alligevel at gøre noget. Og får mærket efter, at du bruger din sunde fornuft til at finde en balance mellem at få motionere, men også få hvilet, når du trænger.

  Det er skrækkeligt, hvad der er sket. Men det vi ikke har indflydelse på, kan vi heller ikke gøre noget ved. Vi må rette vores energi hen, hvor vi har mulighed for at ændre noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan mærke at jeg pt skal passe rigtig meget på. Min krop er træt og jeg må på ingen måder stesse mig selv med mine egne forventninger. Derfor springer jeg nok træningen over i denne uge og så bare cykler eller går herhjemme.. Man skal virkelig kende sig selv godt og selv om jeg trækker den til grænsen ind imellem, så formår jeg at holde mig på den rette linje og det er utrolig vigtig.

   Knus <3

   Slet