google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kan man se?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. februar 2015

Kan man se?

Kan man se på mig at jeg lige er væltet ud af sengen på dette billede??

Nej vel, det synes jeg i hvertfald ikke selv. Jeg har mascara på fra i går, ikke ordnet håret, ingen creme.. intet.

Engang imellem fortjener man sku at være imponeret over, hvor dejlig man kan se ud. Det er sjældent at jeg er rigtig morgen-grim, men at jeg kan se så dejlig ud, det kom oprigtig bag på mig. Ha Ha..

Jeg har en ide om at det er alle de sunde ting, som er begyndt at gi' mig bedre hud og noget mere glød. Jeg kan mærke noget velvære og jeg er pisse stolt af at jeg ikke stopper en masse usundt i min krop. Jeg er på ingen måde hysterisk, men kæmper for at lære leve med en sund fornuft. Jeg vil træffe de gode valg.

Vi skal feks ha hjemmelavet pizza i dag og det er normalt ikke så sundt, men hvis man bruger sin hjerne og træffer nogle gode valg, så er det altså ikke så galt. Jeg har lavet en fornuftig pizza-dej og vi er blevet enige om at vi kun kommer tomatsauce, oksekød, nogle grøntsager og ost på. Normalt ville vi komme 3-4 slags kød på, men ikke i dag. Vi har også aftalt at få masser af salat til og det gør at man får mindre pizza. Vi laver to hele bradepander med pizza, så har vi både til i dag og i morgen og en hel til fryseren.

Det er sådan nogle ting som jeg hele tiden overvejer. Der er ikke noget vi ikke må få, det handler bare om måden det er lavet på og mængden. Indtil videre går det ret godt..

I dag har jeg fået trænet. Det blev til 1 time og 42 minutter. Jeg gav den fuld gas og sveden løb af mig. Det var skønt og jeg er virkelig spændt på at skulle på vægten fredag. Har ingen ide om hvilken vej det går i denne uge. :D

Denne vinter har været utrolig hårdt psykisk for mig, men jeg formår stadig at fungere og rejse mig fra sofaen engang imellem. Normalt bor jeg på min sofa hele vinteren, men ikke i år. I år har jeg været mere aktiv og mere ude end jeg plejer. Det koster kræfter, men kan mærke at det er det hele værd. Jeg er stolt af mig selv og håber jeg kan fortsætte den gode stil i lang tid endnu. Det handler om at finde en god balance, kan mærke jeg skal passe på mine forventninger til mig selv. 

Har helt glemt at fortælle, jeg fik brev fra Odense Sygehus i går, jeg skal ha min hånd undersøgt om 1 måned. Jeg er både spændt, men samtidig også nervøs. De mener også at jeg kan møde kl 8.30 så det må jeg jo så prøve. Det er godt nok spændende hvad de siger til hånden.

Nå, jeg må hellere stoppe inden det udvikler sig til at roman, håber i alle sammen har det godt og nyder ugen. Jeg prøver at suge alle de gode ting til mig og så kan alt det negative bare gå væk.

4 kommentarer:

 1. Det er af allerhøjeste betydning, at du giver dig selv de skulderklap. Du fortjener dem. Et eller andet sted koster det jo at ændre livsstil. Men du formår det. Det er da værd at være stolt af.
  Og helt klart at få rørt kroppen - komme ud i lyset. Vejret er sjældent så dårligt, som det ser ud, når man kigger ud af vinduet ;-)
  Og så kosten som du kan se på dit ansigt, vir ker. For det gør det.
  Så søde Jeanette - du har set vejendet er bare at fortsætte :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. For ca 13 år siden tabte jeg mig faktisk ret meget og jeg kan pt mærke at jeg er ret meget inde i samme stime nu som den gang. Det føles rigtig rart. Dengang valgte jeg at belønne mig selv med mad, slik og kage når jeg havde nået et mål.. Det endte desværre med at jeg faldt så meget i at jeg mente min krop havde brug for alt det kage jeg kunne stoppe den med og så tog jeg desværre alle de tabte kilo på igen.

   Denne gange er det anderledes, jeg har en anden tanke gang. Jeg ønsker ikke belønne mig selv med mad og at jeg taber mig er egentlig kun et bonus. Min drøm er at lære at leve sundere, gøre det til en naturlig del af min hverdag, det kommer man altså længst med.

   Jeg har fundet en god vej og jeg fortsætter. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Jep - det handler om at finde den måde at leve på, der fungerer. Man skal IKKE tænke kur - men finde den livsstil, der fungerer. Og den involverer som regel altid sund kost og motion. Og af og til skal der være plads til at synde lidt. Og det er kunsten er synde LIDT og kun en gang imellem, der er svær at lære.
  Det lyder som om, du er på rette vej. Når først man finder ud af, at det virker, så er det nemmere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at lade være med at bruge ordet - synde..
   For mig skal det handle om at jeg tager et sundt valg og det sunde valg kan sagtens være en kage. Det skal bare være en velovervejet valg, som er truffet med sund fornuft og ikke fordi jeg skal synde eller belønne mig selv med kage. Det skal være fordi jeg har lyst og fordi jeg mener det vil være godt for mig at spise en kage.. :D

   Lyder det indviklet? Ha Ha

   Knus <3

   Slet