google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min Onsdag aften.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. februar 2015

Min Onsdag aften.


Sådan så min Onsdag aften ca ud, synes godt nok den er gået hurtig. Vi fik hjemmelavet pizza med salat til aften og der er både rester til i morgen og pizza til fryseren.. Jubii. Ville gerne ha lavet en blomkåls-pizza, men kunne ikke lokke Søren i dag. Han har dog lovet at vi skal prøve det engang.

Mine Staedtler fineliner tusser, er kommet med posten i dag, og jeg har fået tegnet lidt i aften, sådan en halv time engang imellem er fint. Jeg er vel ca halvt færdig med min forside. Synes det er hyggeligt og håber jeg kan blive bedre til at sidde og tegne lidt og slukke mere for alle de sociale medier.

En af mine mål for 2015 er at leve mere irl (in real life). Så jeg skal væk fra computeren, nyde en kop te og tegne. I dag blev det en kop grøn te med citron og et stk hjemmelave knækbrød med grøn pikant ost. Det er altså utrolig, hvad sådan en skive citron kan gøre. Tror kun jeg kan drikke te med citron i frem over. :D

Lige midt i min tegning, spurgte min veninde Heidi, om vi lige skulle skype lidt. Hun bor helt der ovre på djævle øen, men synes vi er gode til at holde kontakten alligevel. Skype er fantastisk til netop det og jeg elsker at vi lige kan vende verdens situationen, på den måde.

Nu må det være sengetid, jeg skal til samtale på psyk i morgen, så skulle gerne være bare lidt frisk. Eller bare frisk nok til at kunne køre derned og hjem igen. :D Nat Nat.

12 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være en rigtig hyggelig aften :D

  Kig gerne forbi:
  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også, håber også du havde en god aften. :D

   Jeg har lige kigget hurtig.. følger dig lige via bloglovin, så kan jeg bedre finde ud af om din blog er noget for mig... :P Måske du også vil følge mig..

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor sjovt, jeg sad faktisk i toget i går og overvejede om jeg snart skulle lave hjemmelavet pizza. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjemmelavet pizza er altså bare lækkert også selv om man laver det i en lidt lettere udgave. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Åh, sikke en lækker pizza! Hav en god dag! :-)

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi. Knus ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Den smagte virkelig godt.. :D

   Jeg følger dig via bloglovin, så kigger med i forvejen.. ha ha :P

   Knus <3

   Slet
 4. Lyder da som en rigtig hyggelig aften :) efter jeg slettede Facebook fra mobil er jeg blevet meget bedre til at ikke være online hele tiden.. er blevet bedre til at lave noget ikke-online relateret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg burde virkelig også slette Facebook fra min Mobil.. Jeg bruger dog facebook mindre og mindre, jeg vil hellere bruge feks instagram eller twitter. Føler ind imellem at jeg har lettere ved at være mig selv der.

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg må ærligt indrømme jeg heller ikke rigtig bruger hverken instagram eller twitter særlig meget længere... jeg har mere eller mindre ubevidst lukket mig lidt ude fra nettet... kan godt mærke jeg lukker mig lidt for meget inde i mig selv... prøver at "komme ud igen", men det er svært...

   Slet
  3. Ja jeg øver mig stadig i at lave mere irl.. Synes dog hurtig jeg får svært ved at følge med på feks twitter, hvis man ikke følger med.. Jeg prøver at finde en god balance. Jeg har også været meget alene i min egen verden denne vinter, men jeg prøver at kæmpe mig tilbage.. Når tankerne fylder, så er man bare ikke så social.. men nu kommer foråret, så bliver det rigtig godt..

   Knus <3

   Slet
 5. Hvor er det fedt, at du er begyndt at tegne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver i hvert fald, det kan få mig lidt væk fra computeren og det er da meget hyggeligt at sidde med en kom te og tegne lidt.

   Jeg skal stadig øve mig i at give mere slip, det er jo hele ideen med zendoodle.. :D

   Knus <3

   Slet